Receiver Avond Voor Super Bowl Ontslagen

Ontslag

Ontslag

New England Wide receiver Tiquan Underwood moet wel de meest zieke man in Amerika zijn, momenteel. Hij zal niet op het speelveld staan tijdens Super Bowl XLVI.De undrafted rookie is gisteren door coach Bill Belichick ontslagen, om plaats te maken voor een extra verdediger. Underwood is een special teams speler, die dit seizoen een keer in actie kwam.

Met de release van Tiquan Underwood stappen de Pats in volle sterkte de passing game in. Vannacht werd bekend dat tight end Rob Gronkowski zeker speelt en dat geeft quarterback Tom Brady een fantastische extra dimensie in het luchtruim. Verder zijn het Wes Welker, Deion Branch, Matthew Slater, Julian Edelman en Chad Ochocinco die de dienst uitmaken.

Voor Chad Ochocinco wordt het -na een bewogen loopbaan- de eerste Super Bowl. De ster is daar zichtbaar door aangeslagen. Ochocinco gaf tijdens de mediasessies deze week aan dat hij nog nooit onderdeel is geweest van zo’n team. Hij gaf aan dat hij veel geleerd heeft, ‘humbled by the experience’.

Hoe de prestaties van Ochocinco ook waren, wij dichten hem toch wel het potentieel toe om een gevaarlijke rol te spelen in de Super Bowl. Coach Belichick liet eerder weten erg blij te zijn met de volwassenheid van de wide out, ondanks dat hij voor zijn miljoenensalaris dit jaar maar weinig kon bijdragen aan het team.

De New England Patriots staan vanavond in de Super Bowl tegen de New York Giants. De 46e editie van de grand finale vindt plaats even na middernacht en is live te zien via ESPN America. In het land worden verschillende Parties gehouden, waaronder Parties in Hard Rock Cafe Amsterdam (de enige officiele NFL Party van Nederland) en Coco’s Outback.

Beide parties zijn -naar laatste berichten- uitverkocht.

Lees ook:Carrie Underwood Zingt Nationale Volkslied
Lees ook:Topspeler Gaat Bij Fan Wonen
Lees ook:Chad Ochocinco Trapt Extra Punt
Lees ook:Linebacker Bruschi Geeft Er De Brui Aan
Lees ook:Ochocinco Derde Amerikaan Ooit In Serie A?

7 reacties op “Receiver Avond Voor Super Bowl Ontslagen

  1. Dennis

    Super Bowl Sunday Baby! Ik neem aan dat Underwood gewoon een ring krijgt mochten de Patriots winnen ook al zit die niet bij de selectie!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Nou, vraag dat maar aan Gibran Hamdan, hoe dat precies werkt met die ringen en zo.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Hij was wel aanwezig bij Bruce Smith record breaking sack…dat is ook iets.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Hij krijgt volgens Adam Schefter gewoon een ring als ze winnen, terecht zo hoort het.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Knurk

    ole! Hele dikke yes.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Knurk

    FRED, geslaagds feestej!@?!? hier5welllllllllllllll

      /   Beantwoorden  / 
  6. Perry Hendriks

    Heeft een van jullie mij gisteren aangesproken, want ik kan jullie allemaal niet meer uit elkaar houden. Ik moet een smoelenboek hebben, vrees ik, :) ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.