Beslissing Peyton Manning Nabij

Manning

Manning

De Peyton Manning sweepstakes lijken nog tussen drie teams te gaan. De Tennessee Titans, de Denver Broncos en de San Francisco lijken allemaal nog im Play voor de services van een van de beste quarterbacks ooit. Voor de Seattle Seahawks, Arizona Cardinals en de Miami Dolphins lijkt het ijdele hoop – alhoewel speculaties over het mogelijke contract van Manning ze alsnog een mooie troef zou kunnen geven.

De Denver Broncos lijken een kleine voorsprong te hebben. Een contingent Broncos hoogwaardigheidsbekleders landde een uurtje of zes geleden op een prive vliegveldje nabij de Universiteit van Duke. Aan boord ondermeer vice president of Football Operations, John Elway. Het footballveld van Duke University is de locatie waar Manning de afgelopen weken in het diepste geheim tryouts hield. Dinsdag deed Manning dat al voor coach Harbaugh en offensive coordinator Greg Roman van de San Francisco 49ers, zo kwam vandaag naar buiten. De Niners waren zo onder de indruk van de auditie, dat ze de doktoren ook meteen een ‘physical’ bij de atleet lieten afnemen.

De auditie voor de 49ers verbaasde menig scout. In mijn ogen is dat vreemd: de Niners waren natuurlijk niet voor niets bezig met een aantal Pro Bowl-caliber wide receivers, die hun naam en faam vooral aan de diepe bal hebben te danken.

Geen van de drie kanshebbers heeft overigens al het achterste van zijn tong laten zien. Volgens insiders zweeft de contracthoogte momenteel rond 60 miljoen dollar voor vijf jaar. De 12 miljoen average is een doorn in het oog van de quarterback, die in een vorig leven bijna 70% meer verdiende. Het is waarschijnlijk de reden dat het bedrag nu in de openbaarheid is gekomen. De onthulling zal in ieder geval andere teams -waaronder niet alleen de afhakers- in ieder geval terug aan de rekentafel zetten. Wie weet welke verrassing er dus de komende uren nog uit de hoge hoed wordt getoverd.

Voor de Arizona Cardinals lijkt de laatste ontwikkeling er niet meer te toe doen. De formatie heeft zojuist ingestemd met een rosterbonus van quarterback Kevin Kolb. Door Kolb niet te ontslaan, heeft hij nu recht op 7 miljoen dollar.

Lees ook:Franchise Tag Voor Matt Cassel?
Lees ook:Admirals: Ontslagen en Gecontracteerd
Lees ook:Niners Verzekeren Zich Met Kaepernick
Lees ook:Playoff Race In AFC Nek-Aan-Nek
Lees ook:Fake Fieldgoal Niners Spookt Na

4 reacties op “Beslissing Peyton Manning Nabij

  1. FREDmirals

    Van de hoef naar het paard ,manning to broncos

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc Tjon

    Beste Dennis, ik voel met je mee. Coz Peyton will send your Raiders straight into the Black Hole! I kid you not! ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Haha, heb al 2 bounty’s en een snicker op dat nekje van Peyton gezet! ;)

        /   Beantwoorden  / 
  3. Marc Tjon

    Only 2 Bounty’s and a Snicker huh?!?!? I shall destroy the Raiders with my no-huddle offense and audibles!!!!!! *Peyton Manning voice* ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.