Commissioner Goodell Niet Bij Fan Forum

Goodell

God-ell

Maanden had ik er naar uitgekeken. Commissioner Roger Goodell zou tijdens een Fan Forum, voorafgaand aan het duel tussen St Louis Rams en New England Patriots in Londen, zijn neus laten zien. Ik had mijn pakket met scherpe vragen al klaar voor de beleidsman. Helaas bracht de NFL vandaag met een kort persbericht een voortijdig einde aan mijn fantastische vragenvuur.

Twee jaar geleden bracht het Fan Forum duizenden mensen op de been. Daarom is het zo schokkend dat de NFL pas twee dagen voor aanvang van het evenement alles op de kop gooit. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat er ergens een brandje te blussen is.

Via perschef David Tossell laat de NFL weten dat een grootschalig evenement op dinsdagavond qua tijd is verzet. Bovendien moet het organiserende orgaan voor vrijdag een andere trainingslocatie zoeken voor de New England Patriots. Oorspronkelijk zouden de Patsies optreden bij de Kia Oval.

Als laatste geeft Tossell de fans de deksel op de neus door te stellen dat Goodell zaterdag niet bij het Fan Forum zal verschijnen.

Voor u betekent dat waarschijnlijk niks. Maar door de tijd en plek in het persbericht, denk ik dat er iets anders groots zit aan te komen.

 

Lees ook:Teasertje Goodell Uit Admirals Boek
Lees ook:Free Agency En De New England Patriots
Lees ook:NFL Bereikt Overeenkomst Met Videoguy
Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald
Lees ook:London Krijgt Eigen NFL Franchise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.