Cheerleader Dans Audities Op 18 november

Djalita

Djalita

De cheerleaders van Djalita zijn in samenwerking met USA Sports Magazine op zoek naar nieuw talent. De nieuwe ster van Djalita wordt tevens een jaar lang het gezicht van USA Sport Magazine. Dus wil jij een te gek jaar beleven en je aansluiten bij het beste cheerleader team van Nederland? Geef je dan nu op voor de audities via [email protected]!

Djalita is een allround dans team met specialisme in cheerleading, choreografie, freestyle en entertainment. De danseressen verzorgen entertainment bij een aantal partners waaronder USA Sports Magazine. Djalita doet mee aan wedstrijden cheerleading in binnen- en buitenland. Het team draait zo’n 200 boekingen per jaar en is daarmee een veelgevraagd partner. Onlangs werden de meiden Nederlands Kampioen Cheerleading. Djalita traint iedere donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur in Utrecht.

USA Sports Magazine en Djalita
Djalita en USA Sports Magazine hebben een exclusieve samenwerking. Zes dames maken onderdeel uit van de USA Sports Girls en staan bij de meest enerverende sportevenement, zoals Haarlem Honkbal Week, Amsterdam Ice Hockey Cup en de Super Bowl Party. Dus zie jij een carrière als cheerleader wel zitten? Pas je in het profiel van sportief, veelzijdig, klantvriendelijk en heb jij echte teamspirit? Dan maak jij kans om HET gezicht te worden van USA Sports Magazine. Daarnaast win je een prachtig prijzenpakket!

De auditie(s)
De 1e voorronde is zondag 18 november aanstaande. Van 11:00 t/m 17:00 uur wordt er middels warming-up, cross the floor, tumbling, choreografie en een interviewronde bekeken wat jouw kwaliteiten zijn. Vanuit hier wordt er bekend gemaakt wie er door gaat naar de finale.

Op USASports.nl volgt binnenkort een uitgebreid verslag. Niet alleen van het onlangs gehouden Nederlands Kampioenschap, maar ook van de voorronde!

Lees ook:Nieuwe Sterren Bij Djalita Cheerleaders
Lees ook:Maxim Presenteert Weer NFL Cheerleaders
Lees ook:Cheerleader Francesca In USA Sports 6
Lees ook:Cheerleading Blijkt Geen Echte Sport
Lees ook:Swimsuit Edition Bij Abonnement Op USA Sports

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.