Volgende Ontevreden Cardinal!

Need Money for Tattoos!!!

Need Money for Tattoo's!!!

Mijn spaargeld gaat binnenkort weer naar een bookmaker! Als een ontevreden Cardinals basisspeler de sleutel tot succes mag zijn, dan is Darnell Dockett de ticket voor Arizona op weg naar de Super Bowl. Anquan Boldin was niet blij gedurende het seizoen en Edgerrin James niet tijdens de playoffs. En zij wisten hun ergernis om te zetten in daden. Als Darnell dit seizoen hun stokje overneemt, heb ik een goede deal gemaakt!

Defensive Tackle Darnell Dockett heeft zich opgewerkt tot NFL-topper. Nu wil hij uiteraard zo betaald worden. De volgende klap in het gezicht voor de Arizona Cardinals. Laat je als ploeg zien dat je talent kunt ontdekken, wordt je uitbetaald in gezeur over geld. Zo kun je nooit de vruchten plukken van goede draft days. Misschien moet Darnell zich dit ook bedenken, want het waren wel de Cards die hem een kans gaven toen hij bekend stond als enfant terrible waar weinig teams hun vingers aan wilde branden.

Ergens voelt hij dit wel aan, want Darnell zal zich braaf melden in trainingskamp. Braaf hoor, dan kan ik met een gerust hard gaan wedden.. Mondje dicht tegen de rest…

Lees ook:Volgende Recalcitrante Cardinal
Lees ook:Dockett krijgt er geen vinger tussen
Lees ook:Dockett Naakt Op UStream Voor Geld
Lees ook:Big Al slachtoffert zijn ‘DC’
Lees ook:Kassa Rinkelt Voor Dockett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.