Ook Top Receiver Weg Uit Denver?

Jailbird

Jailbird

Een paar dagen geleden werd quarterback Kyle Orton uitgeroepen tot starting QB van de Denver Broncos. De snelle beslissing heeft een butterfly effect te weeg gebracht. Nog geen drie dagen na de benoeming vraagt top receiver Brandon Marshall namelijk al of zijn contract ontbonden kan worden.

Het nieuwtje is afkomstig van Adam Schefter, een van de meest toonaangevende NFL reporters. Als mogelijke eindbestemming wordt Chicago genoemd. Daar resideert immers momenteel ook Jay Cutler al, de spelverdeler die voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor het succes van Brandon Marshall tot nu toe.

Een andere markt die open zou kunnen staan voor Marshall is New York. Hoewel Giants QB Eli Manning aan heeft gegeven errug blij te zijn met zijn ballenvangers, mag het geen verrassing heten dat de receivers van de Giants zonder Plaxico Burress een stuk minder indrukwekkend zijn.

Persoonlijk vind ik Marshall wel een aanwinst voor de Bears. Het zou de altijd intrigerende NFC North in ieder geval nog interessanter maken. Het is nu slechts wachten op de dag dat Favre zichzelf weer verlost van zijn pensioen.

Lees ook:Brandon Marshall Opnieuw In Beklaagdenbankje
Lees ook:Marshall Superstud In Pro Bowl
Lees ook:Pas op de Plaats voor Receivers
Lees ook:Josh McDaniels Wint Van Mentor Belichick
Lees ook:Beste Receiver Uit NFL Naar Miami

2 reacties op “Ook Top Receiver Weg Uit Denver?

  1. Thomas

    wauw! marshall is echt een van mijn favoriete receivers.. ik zou het jammer vinden om het dit jaar de zien wegkwijnen zonder goede qb.. een trade zou dus mooi zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Chris

    Ja hoor, laat maar komen. Kunnen wel een paar goeie handen gebruiken bij de Bears! En dan kan Hester weer gewoon punts teruglopen naar de endzone.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.