Speler Gooit Helm In Publiek

Helmpje?

Helmpje?

Running back Brandon Jacobs van de New York Giants gooide gisteren uit frustratie zijn helm in het publiek. Maar dat deed hij per ongeluk. De aanvaller wilde de helm namelijk tegen het talud aan gooien, maar omdat zijn vinger in de facemask bleef steken eindigde de bescherming tien rijen hoger tussen de Colts fans. Gelooft u het?

Het zat de Giants niet mee in de RCA Dome in Indianapolis. De strijd tussen de twee Manning broertjes –gekscherend omgedoopt tot Manning Bowl II- werd overtuigend in het voordeel van oudste telg Peyton beslist.  Peyton Manning was bijna perfect (20-voor-26) met drie touchdowns en nog eens 255 yards. Door de heldendaden van de tweevoudig Super Bowl finalist kon Indianapolis met een 24-0 voorsprong de kleedkamers in met de rust.

Kleine broertje Eli viel ondertussen ten prooi aan de Colts verdediging. De jongste Manning gooide een interception en liet drie keer de bal uit handen vallen. In twee van deze gevallen werd het ovaal opgepikt door de tegenstander. En dat terwijl Peyton voorafgaand aan de wedstrijd de verdediging juist niet tegen hem had opgehitst — iets dat hij bij elke willekeurige andere tegenstander wel zou doen.

Lees ook:Texans Vertrappelen Verliezend Finalist
Lees ook:Football Ster Verdoezelt Knie Operatie
Lees ook:Jacksonville Shockeert Indianapolis
Lees ook:Colts Naar Super Bowl Na Zege Op Jets
Lees ook:Speler Mag Eigen ‘Hyves’ Niet Zelf Invullen

Eén reactie op “Speler Gooit Helm In Publiek

  1. Marc Tjon

    Net tijd om ff snel de highlights te bekijken en het wedstrijverslag te lezen. Die geven aan dat de Colts D’ echt lights out was! Talk about playing angry…(poor Eli). Men was ook redelijk te spreken over RB Donald Brown. Nice! How about this for a tidbit: Manning Bowl I was de season opener in …jawel 2006, het jaar dat ‘we’ de Super Bowl wonnen! Karma? Je zou het bijna gaan denken…Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.