Rams weer terug naar LA?

De fans in LA zijn er al klaar voor!

De fans in LA zijn er al klaar voor!

De liefde tussen de stad St. Louis en de franchise van de Rams lijkt voorbij. Het Edward Jones Dome is aardig verouderd en had een upgrade nodig van een slordige 700 miljoen dollar. Helaas wil de gemeenteraad de portemonnee niet trekken en dus lijkt een breuk nabij. De Rams kunnen nu namelijk onder het contract uit met het stadion na het 2014 seizoen. De verhuiswagens in Los Angeles staan al klaar. Die stad heeft namelijk een nieuw stadion in de aanbieding en bovendien hebben Rams en LA al een rijk verleden samen.

In 1937 begonnen de Rams als de Cleveland Ram, ze verhuisden in 1946 naar Los Angeles om de LA Rams te worden om in 1995 te verkassen naar St. Louis. Die halve eeuw in Los Angeles kan nu zomaar een vervolg krijgen. Echte liefde was er niet in St. Louis, waar LA met open armen staat de wachten op een NFL team. Immers, de grote stad aan de westkust is de tweede grootste televisiemarkt van het land.

En met de Rams naar LA, kunnen de Jaguars met een gerust hart definitief vertrekken naar Londen en hoeven niet langer te hopen op een langer verblijf in de veilige US-thuishaven.

Lees ook:Twee Teams naar LA?
Lees ook:Magic Johnson Brengt NFL Naar LA
Lees ook:Saints blijven in New Orleans
Lees ook:Here Come The LA Chargers!
Lees ook:Westbrook Richting De Rams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.