It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City

Now Where Back together...

Now Where Back together...

Kansas City is de wanhoop nabij na weer een matig, zeg maar slecht jaar. In een wanhoopspoging probeert de ploeg nu succes te kopen door Super Bowl kampioenen van de New England Patriots binnen te halen. Scott Pioli maakt deel uit van deze succes formatie vanuit de front office en is nu general manager bij de Chiefs. Nadat vorig jaar one-day-fly Matt Cassel werd binnengehaald samen met touchdown-vangende-linebacker Mike Vrabel volgen nu ook coaches.

Vorige week kwam Pats’ offensive coordinator Charlie Weis onder contract te staan in Kansas City. Nu volgt ook de defensive coordinator van toen: Romeo Crennel. Of de Chiefs zich op kunnen maken voor een Super Bowl-run valt nog maar te bezien. Zowel Weis als Crennel waren niet bijster succesvol na hun periode in New England.

Voor de Chiefs is het te hopen dat de falende coaching-arbeid lag aan het feit dat ze aan het roer stonden van hun organisatie. Wellicht zijn ze beter als ze iets meer in de luwte fungeren in de rol van coordinator en is hun terugkeer in een bekende en succesvolle functie een juiste. Waar zagen we dit eerder? Dick Lebeau die als hoofdcoach matig scoorde, maar als defensive coordinator bij de Steelers ringen won. Norv Turner is ook zo’n voorbeeld van iemand die succesvoller is als offensive coordinator dan als hoofdcoach.

Nu maar hopen dat headcoach Todd Haley de Bill Belichick rol kan vervullen voor Charlie en Romeo…

Lees ook:Kansas City Haalt Offensive Coordinator Binnen
Lees ook:Patriots Herenigt Met Oude Offensive Goeroe?
Lees ook:Pensioen Warner Na Vertrek Haley
Lees ook:Ook Buccaneers Ontslaan OC
Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald

Eén reactie op “It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City

  1. Marc

    En Matt Cassel die van Tom Brady…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.