Geheimzinnige Functie Bart Andrus

X-FilesHet duurde even, voordat precies bekend was welke functie Bart Andrus in Tennessee gaat vervullen. Maar nu zijn functietitel bekend is gemaakt is het nog niet echt veel duidelijker. Andrus wordt bij de Titans offensive assistant / special projects coach. Dit kan duiden op twee dingen:

A) Coach Andrus zat in zak en as na zijn ontslag bij Admirals en kon zijn cv aan de straatstenen niet kwijt. Hij heeft goede vriend Jeff Fisher gebeld en hem op de knieen gesmeekt om hem een nieuwe baan aan te bieden. Fisher willigde zijn verzoek in en creerde de 'Special Projects' functie.

B) Scenario B is meer voor de hand liggend. Het Special Project van coach Andrus is niets en niemand minder dan Tennessee Titans quarterback Vince Young, die vorig seizoen niet verder kwam dan het absurd lage aantal van 9 touchdown passes. Politiek is het echter niet handig om te zeggen dat je first round draft pick (en miljoeneninvestering) na drie seizoenen nog een speciale begeleider nodig heeft. Bart heeft al bewezen met quarterbacks uit de voeten te kunnen en zal ook in Tennessee Vince Young naar een hoger niveau tillen. Hij is wat mij betreft een Fantasy Football hot read!

Lees ook:Andrus Op Weg Naar Super Bowl
Lees ook:Young Genaaid door Curfew Coach?
Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Update: Tennessee Afgeslacht In Sneeuw
Lees ook:Fisher Meest Populaire Vis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.