Where Are You Now: Aaron Brooks?

Martin LawrenceDe hetze tegen Michael Vick deed me vandaag denken aan zijn kleine neefje. Jarenlang werd de strijd tussen Vick en zijn familielid, Aaron Brooks, namelijk breed uitgemeten in de media. Zeker omdat de beide bloedverwanten in dezelfde divisie rondstruinden. Vick als quarterback van de Atlanta Falcons, Brooks als clownesque voorman van de New Orleans Saints. Maar hoe zit het eigenlijk met Aaron Brooks (een treffende gelijkenis overigens met komiek Lawrence Martin)? Kan het neefje uit de schaduw stappen nu Vick op het gevang stevent?

Het antwoord is akelig. Ook Brooks zit momenteel thuis te verpieteren. De spelverdeler die de Saints moest redden, vertrok na jarenlang gesteggel over een salarisverhoging naar de Oakland Raiders. Ook daar werd hij echter uitgekotst. Het gevolg is dat Brooks van starter tot starter tot bankzitter werd gedegradeerd.

Kleine Aaron bezocht overigens nog wel het trainingskamp van de Pittsburgh Steelers. Wellicht dat de Steel Curtain hoopte dat Brooks een soort 'Slash'-achtige quarterback voor ze zou kunnen zijn, maar die zeepbel prikte hij zelf al aardig snel door.

Lees ook:Derrick Brooks Blijkbaar Onder De Pannen
Lees ook:Hillis vs. Vick Voor Madden Cover
Lees ook:Vick Berust Zich In Zijn Rol
Lees ook:Brooks: Oude liefde of SB-kansen?
Lees ook:Goudzoeker raakt teamgenoot met fles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.