Ook Admirals Dinosaurus Bemoeit Zich Met Spygate

Logo 2002Ook Admirals quarterback Kurt Warner heeft zich uitgesproken over het eerste hoofdstuk van Spygate, waarbij de video department van New England vermeende opnames maakte van de walkthrough van de Super Bowl St Louis Rams. Volgens de football dinosaur had zijn carriere ongetwijfeld een andere wending gehad als hij de finale had gewonnen. Dat is natuurlijk een zinloze conclusie, meneer Warner.

Om een vergelijking op het spreekwoordelijke vuur te gooien: Mijn loopbaan had er ook heel anders uitgezien als de Admirals niet waren opgedoekt. In plaats van overmorgen terug te keren naar Hoofddorp, was ik dan doorgevlogen naar het trainingskamp van de Adsies in Tampa.

Ik kan me goed voorstellen dat iemand als Warner (die toch twee keer van de carriereladder is gevallen) met gemengde gevoelens terugkijkt op zijn carriere. Hij is toch in bijzonder veel gevallen weggepest bij de organisaties, waar hij zich aan verbond. Maar misschien… heel misschien… moet meneer Warner in de spiegel kijken voor hij de steigers van zijn loopbaan-achtbaan toedicht aan een sulletje met een videocamera.

Lees ook:Wie Hackte Admirals.nl Daags Voor Super Bowl?
Lees ook:“Voorlopig” Geen Interesse Hoofdsponsor
Lees ook:Bill Belichick Was Ooit Een Turk
Lees ook:Kurt Warner Stopt Ermee
Lees ook:Speciale Cromartie-Condoom Gezocht.

3 reacties op “Ook Admirals Dinosaurus Bemoeit Zich Met Spygate

  1. Henri

    Is het eigenlijk mogelijk om een titel af te nemen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. WS

    Natuurlijk is dat mogelijk, kijk naar Ben Johnson die zijn Olympische goud moest inleveren en Landis die de Tour uiteindelijk toch niet won.

    Maar voor het publiek blijft de winnaar degene die op de dag zelf gewonnen heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Tsjah zo sympathiek als Kurt was toen hij hier was (zie o.a. Veronica’s Touchdown raportage van Kurt) zo is ie 180 graden gegaan toen hij success kreeg…

    Natuurlijk is het wel zuur dat er twijfel bestaat of de eerlijkheid van de 2001 SB maar goed om dat dan weer op je eigen persoon te betrekken is triest. Het is uiteindelijk een teamsport.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.