Delhomme Steeds Meer Grip Op Basisplek

Brownie

Brownie

Oud Admirals en Galaxy quarterback Jake Delhomme lijkt steeds meer grip te krijgen op de basisplek. Een week na zijn solide debuut voor de Cleveland Browns was de voormalig NFL Europe speler zijn nieuwe club opnieuw tot dienst. In de stortende regen verloor hij de bal wel twee keer door fumbles, maar zag zijn passing game er solide uit.

De wedstrijd tegen laagvlieger St. Louis Rams werd overigens wel verloren (19-17), maar dat was meer voor de statistieken. Cleveland verloor de wedstrijd namelijk pas in de laatste twee minuten. Zelf in balbezit, gooide third stringer Brett Ratliff een interception die terug werd gelopen voor de beslissende touchdown. Het was de vijfde turnover in totaal van de ploeg uit Ohio — veel te veel volgens hoofdcoach Eric Mangini, die prompt beloofde de volgende trainingsweek van de Browns een stuk intensiever te maken. “Ik denk dat we de sprinklers aan moeten zettten en de bal een weekje extra glad moeten inbrengen bij de trainingen,” briesde hij.

Delhomme gooide 75% van zijn passes raak (12-for-16) en een van die voltreffers was goed voor zes punten. Vorige week al -na het gewonnen debuut- stapten een aantal Browns spelers naar voren om hun respect voor Delhomme publiekelijk te uiten. Hiermee lijkt hij de belangrijkste eigenschap van een quarterback (respect afdwingen bij teamgenoten en dus niet mechanics, -red) redelijk onder controle te hebben.

Nieuwe (en rijke) St Louis quarterback Sam Bradford had opnieuw een off-day. Het miljoenenproject kwam niet verder dan 24 yards op 6 completions. Beoogde basisspeler A.J. Feeley zag er een stuk relaxter uit, maar raakte geblesseerde aan zijn werphand. Het is onduidelijk hoe ernstig de blessure is.

Lees ook:Delhomme Geschikt Voor Lethargische Aanval
Lees ook:Carolina Kansloos Zonder Delhomme
Lees ook:Lot Helpt Jake Delhomme Een Handje
Lees ook:Delhomme Op Zoek Naar Hondenkennel
Lees ook:Kansas Zwaar Getroffen

Eén reactie op “Delhomme Steeds Meer Grip Op Basisplek

  1. Marc Tjon

    Het is geen fijne tijd om sportfan te zijn in Cleveland en omstreken! LeBron heeft de wijk genomen naar Miami. De Browns presteren al jaren ruk en zitten midden in een overgangsjaar, organisatorisch en qua spelersmateriaal. Altijd waren de Cleveland Indians de sterkhouder, maar die staan nu onderaan in de AL Central. Maar wat ze daar wel hebben zijn een trouwe, gepassionneerde fanbase die hun cluppie nooit in de steek zullen laten. Ik hoeverre de combo Lerner/Holmgren het antwoord is, dat zal de tijd leren. Een belangrijke eerste stap is het aantrekken van een coach voor volgend jaar. Ik denk dat Jon Gruden een voorname kandidaat is, vanwege zijn connectie met Holmgren. Ook qua karakter zou hij perfect passen bij de stad en de fans. Anyway, als ze ‘t eenmaal gaat draaien in Cleveland…OMG! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.