40k Toeschouwers Bij NFLUK Fan Rally

Trafalgar

Trafalgar

Trafalgar Square was zaterdag het decor van een heuse NFL Fan Rally — voorafgaand aan de wedstrijd zondag tussen de London 49ers en de Denver Broncos. En waar de pleinen ten tijde van NFL Europe nagenoeg leeg bleven, daar kreeg London zaterdag 40 duizend mensen op de been.

De fans kwamen niet alleen voor de twee spelende teams, maar ook voor sexy cheerleaders en een contingent aan bekende NFL-legendes, zoals oud San Francisco spelers Roger Craig en Jerry Rice. Craig had zelfs een speciaal dankwoord voor het publiek. Volgens Craig was er in zijn ‘decade’ nog geen Fan Rally, maar had hij er naar huidige maatstaven graag een gehad. “Dit is een fantastisch publiek!”, aldus de oud running back.

De enorme opkomst leek zelfs het NFL kantoor in London te verbazen, die een jaar lang dauw hebben weggetrapt om dit punt te bereiken. Tot hen richt ik me met een gemeend ‘Chapeau!’.

Lees ook:NFL Legende Zuigt In Golf
Lees ook:Ex-Cheerleaders Op Gevoelige Plaat
Lees ook:Niners Spelen In London Tegen Broncos
Lees ook:Mijn band met Jerry Rice
Lees ook:Hamdan Tourt Europa Door in Februari

2 reacties op “40k Toeschouwers Bij NFLUK Fan Rally

  1. Wilco

    Ik heb weinig van die wedstrijd mee gekregen…zat vol ongeloof naar weer heeeeel matig spel van ´Skins te kijken (gerechtigheid voor Lions dat ze winnen). Maar het zag er uit als een feesie, was het dat ook of viel de wedstrijd tegen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      McNabb gebenched, slaat ook nergens op het eerste wat Grossman deed was de bal bij de Lions inleveren. Raiders winnen weer overtuigend nu komende zondag de kraker tegen de Chiefs die moet worden gewonnen om de playoffs te halen, hopelijk is Asomugha fit genoeg om te spelen!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.