Dallas Blijft Bij Huidige Coach

Sitting Duck, aangenaam!

Sitting Duck, aangenaam!

Ondanks de miserabele prestaties is Dallas Cowboys eigenaar Jerry Jones er de persoon niet naar om midden in het seizoen van coach te veranderen. Niet meer althans.

Wade Phillips is dus tot aan het einde van het seizoen zeker van zijn pay cheque. En dat creert een ongemakkelijke situatie, aldus ESPN contributor Ross Tucker. Tucker schetst een situatie, waarbij iedereen al weet dat Phillips rond dezelfde tijd volgend jaar geen coach meer is — en waarbij iedereen dus met minder aandacht daar de hoofdcoach luistert. Tucker vergelijkt het Dallas seizoen dus min-of-meer met een zeepkist die met drie wieltjes van een berg in Valkenburg afrolt.

De laatste keer dat Jones de chemie in de kleedkamer nog verder ontwrichtte, was toen hij in 2002 een gesprek aan ging met coach Bill Parcells. Hiermee ondermijnde de eigenaar het gezag van inzittende coach Dave Campos in zulke mate, dat spelers met plezier de avondklok overtraden de avond voor de laatste seizoenswedstrijd. Laten we hopen dat het zover niet komt in Dallas dit jaar.

Lees ook:Cowboys Coach Mag Blijven
Lees ook:Vrije Val Van Dallas Cowboys
Lees ook:Cowboys dictator geeft hoofdcoach ceremoniële functie
Lees ook:London Lacht Dallas Uit
Lees ook:Dallas Eigenaar Maakt Korte Metten Met God

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.