Two Point Conversion Nekt Lions

Bills

Bills

De Buffalo Bills hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen de Detroit Lions wist de ploeg een 14-12 overwinning uit het vuur te slepen. De overwinning kon pas met 14 seconden op de klok veilig worden gesteld.

Met nu 14 seconden te gaan miste oud-Admirals quarterback Shaun Hill namelijk een two-point conversion, die de wedstrijd gelijk had gemaakt. Hill had even daarvoor de spanning in de wedstrijd teruggebracht door een 20-yard touchdown pass af te vuren op zijn favoriete doelwit Calvin Johnson. De oud-Admirals speler stond in de basis (ondanks een gebroken linker onderarm), omdat duurbetaalde tweedejaars quarterback Matthew Stafford opnieuw is afgehaakt met een schouderblessure.

De Lions lijken elke week nieuwe manieren te vinden om te verliezen. Vorige week ging de ploeg in overtime op de bek, dankzij een late hit van linebacker Julian Peterson. Door het verlies heeft Detroit nu 25 uitwedstrijden op rij verloren.

Hill speelde verder verdienstelijk. Hij gooide 29-van-50 passes raak en was goed voor 323 yards – de derde keer dit seizoen dat hij over de 300 yards wist te gooien.

Lees ook:Detroit Blijft Verliezen Met Hill
Lees ook:Hill Geblesseerd Tegen Giants
Lees ook:Giants Stelen Overwinning Van Panthers
Lees ook:Admirals Aanstaande Zondag In Actie
Lees ook:Drie Op Een Rij Met Shaun Hill

4 reacties op “Two Point Conversion Nekt Lions

  1. Henk

    Ik kan me vergissen, maar ligt de fout niet wat eerder? Volgens mij werd er deze wedstrijd al een ‘extra point’ gemist. Hierdoor moesten zij later in de wedstrijd voor de ‘tweepunter’ gaan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Ik zit nou al ongeveer twee uur naar het scherm te turen…D McNabb tot zijn 38ste een Redskin. Die zag ik niet aankomen. Geloof het nog niet.

      Ik heb wel zin in vanavond maar daarna nog 5 jaar McNabb :/

        /   Beantwoorden  / 
  2. Henk

    Inderdaad heb ik mij vergist. Bij welke wedstrijd werd er dan het extra punt gemist?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Was dat gisteren niet tijdens Dallas – New York? Overigens zonder consequenties voor de ploeg uit Texas.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.