UPDATE: Zelfmoordpoging Chargers Voltrokken

Giant killer

Giant killer

Het lijkt erop alsof de San Diego Chargers de bittere rivalry wedstrijd tegen de Oakland Raiders niet willen winnen.

Met nog negen minuten te gaan in het tweede kwart hebben de Oakland Raiders slechts zes aanvallende plays mogen lopen. Toch staan ze met 12-7 voor. San Diego heeft namelijk al twee keer verzuimd een punt ook daadwerkelijk te punten. Beide punts werden door de Raiders geblokkeerd: een keer rolde de bal uit de endzone voor een safety, de andere keer werd de bal opgepikt en teruggelopen voor een touchdown. Om de zaak nog erger te maken werd de bal ook al twee keer opgehoest middels een fumble. Beide fumbles (een keertje door running back Tolber en een keertje door quarterback Rivers) vonden alletwee in scoringsrijke positie plaats.

UPDATE 0:05 – De Chargers gaan in ieder geval met een voorsprong de kleedkamers in. Rivers heeft al 290 yards bij elkaar gegooid, maar de voorsprong is maar magertjes. Chargers leiden met minder dan een fieldgoal, 17-15.

UPDATE 1:50 – Ook in de tweede helft wil het niet vlotten met de Chargers. De Raiders hebben inmiddels quarterback Jason Campbell in stelling gebracht — hij vervangt Bruce Gradkowski- voor een echte pissing match. San Diego lijkt uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Met de ploeg 28-27 achter, stevent de formatie op de Oakland endzone af. Oakland heeft echter nog een troef in handen. Philip Rivers wordt gesacked en de hieruit volgende fumble wordt door Oakland teruggelopen voor de winnende score. Rivers is in de laatste wanhoopspoging niet meer in staat een miracle te bewerkstelligen.

Het is de eerste keer sinds 2003 dat de Raiders van de ploeg uit San Diego weten te winnen.

Lees ook:Rivers Maakt Zich Niet Druk
Lees ook:Donderdag Funest Voor Fantasy Football
Lees ook:San Diego Op Weg Naar Super Bowl
Lees ook:Blogger Springt Op San Diego Bandwagon
Lees ook:Ook Philips Rivers Krijgt 100 Miljoen

3 reacties op “UPDATE: Zelfmoordpoging Chargers Voltrokken

  1. Dennis

    Eindelijk van de Chargers gewonnen, divisie is weer wide open!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Raar seizoen tot nu toe….dit echt een raar seizoen. Soms zit ik te kijken en dan denk ik wtf gbeurt hier…hier klopt niks van.

    Redskins ook, waar die 3W´s wegehalen mag joost weten……die lopen merendeel van de wedstrijd gewoon wat rond, beetje hangen enzo. Geven dan opeens gas en gaan van het veld met meer punten dan de tegenstander. Naja als je raar en lelijk de SB wint hoor je niemand zeuren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maarten

      Precies. Dan verliezen de Saints ineens van de Cardinals, die nu eerste staan in de divisie, maar hebben een point differential van -50. Geen enkel team 4-0 voor het eerst sinds 1970 ofzo. Dan beginnen de Texans fantastisch en worden ze in eigen huis overklast door de Giants, die weer kansloos van de Colts en de Titans verloren. Het is een uiterst merkwaardig seizoen, but I love it!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.