Ster Met Diabetes Toch Een Risico

Tony, Jay & Unidentified Girlie

Tony, Jay & Unidentified Girlie

Tony Dungy is binnengehaald als televisie-analist om zijn ongezouten mening te ventileren over Jan-en-alleman. Hopelijk doet hij dat een beetje gechargeerd, zodat de televisiekijkers ook vaker op het programma afstemmen. Dungy kent een goede start: vandaag noemde hij de aankoop van Jay Cutler door de Chicago Bears een groot risico.

Cutler wordt alom gezien als een talent, maar we moeten hier toch Dungy gelijk geven. Cutler heeft een krachtige arm en heeft waarschijnlijk ook het football-inzicht, maar heeft zich als teamleider nog nauwelijks bewezen. Het feit dat hij zijn eigen ramen ingooide in Denver zegt eigenlijk al genoeg. Zeker als je de onbereidheid om de relatie met Denver te lijmen, koppelt aan de foto’s waar hij steevast dronken van een rietje lurkt.

Maakt Cutler de Bears derhalve beter? Dat denk ik wel. Het is immers niet moeilijk om een upgrade te zijn over Kyle Orton of Rex Grossman. Maar wordt Chicago ook Superbowl-beter met Jay? Dat is een vraag waar ik helaas het hoofd voor moet schudden. Alhoewel zijn bemoeienissen met de speleraankopen in ieder geval wel een stap in de goede richting zijn.

Lees ook:Update: Cutler Gooit Olie Op Denver Vuur
Lees ook:Cutler Klaar Voor Mike Martz
Lees ook:Chicago Loopt Weg Met Cutler
Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:My View: Cry-Baby Cutler als Woeste Beer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.