Vete Tussen Twee New Yorkse Ploegen Groeit

Vete

Vete

Onderdeel van een uitermate nietszeggend preseason is de wedstrijd tussen de New York Jets en de New York Giants: de eerste American football wedstrijd ooit die in het New Meadowlands Stadium wordt gespeeld. Toegevoegd aan dat interessante feit wordt een groeiende vete tussen de beide formaties uit de Big Apple.

Dat Jets worden namelijk gevolgd door een televisieploeg van HBO ‘Hard Knocks’ en uit de eerste documentaire afleveringen kan al worden opgetekend dat hoofdcoach Rex Ryan er zeker van is dat zijn ploeg een toekomstig Super Bowl winnaar is. En dien ten gevolge ook de meest sterke ploeg uit The City That Never Sleeps. Uiteraard heeft de documentaire al de nodige lachsalvo’s ontlokt in de lockerroom van de Giants — deze formatie wijst er op dat het toch vooral de Giants zijn die de laatste jaren furore hebben gemaakt. New York is de stad van de Giants, zo beweren zij.

Dat Rex Ryan zijn punt op HBO duidelijk maakt met veel scheldpartijen en ‘fucks’ zit overigens niet iedereen lekker.

Voormalig hoofdcoach en tv-analyst Tony Dungy denkt er het zijne van. Ryan valt niet echt in zijn categorie ‘favoriete coaches’. “Ik snap niet waarom coaches zoals hij moeten schelden om hun punt duidelijk te maken,” aldus de oud-Super Bowl winnaar. “Ik probeer mijn spelers juist zoveel mogelijk buiten te sluiten van scheldwoorden. Ryan is dan ook niet een coach die ik zomaar zou aannemen.” Volgens Dungy wordt het hoog tijd dat Commissioner Goodell eens naar “Hard Knocks” kijkt. Volgens de voormalig Colts baas zou een kort gesprekje met Ryan dan onvermijdelijk moeten zijn.

Lees ook:Oorlog Tussen England En York
Lees ook:“Hard Knocks” Met Verwijfde Jason Taylor
Lees ook:Rex Ryan Speelt “CSI: New York”
Lees ook:Ravens Houden New York In Toom
Lees ook:Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.