Beliebers schofferen NFL-sterren

Canadese Bieber kent NFL-sterren waarschijnlijk niet.

Canadese Bieber kent NFL-sterren waarschijnlijk niet.

Kom niet aan Justin Bieber, want dan krijg je met de Beliebers te maken. NFL-coryfeeën Keyshawn Johnson en Eric Dickerson hebben dit aan den lijve ondervonden. Het duo ergerde zich via (social) media aan het rijgedrag van het Canadese playback-sterretje door hun rustieke woonwijk in California. Ze moesten hun frustraties bekopen met haat-tweets van jeugdige Beliebers die waarschijnlijk nog nooit van de twee football-spelers hebben gehoord.

Het begon met een welles-nietes moment tussen Keyshawn Johnson en Justin Bieber. Johnson had in de NFL de bijnaam ‘Me-Shawn’ en was echt een rolmodel. Sinds hij in 2006 met pensioen ging heeft hij echter een metamorfose ondergaan als brave huisvader. Toen hij Bieber in een Ferrari vol gas door de woonwijk zag scheuren, sloegen de vaderlijke stoppen dan ook door bij Johnson. In zijn degelijke Toyota Prius zou hij Bieber achterna gegaan zijn om zijn beklag te doen.

Volgens het management van Justin Bieber zat niet het tieneridool achter het stuur maar zijn Afro-Amerikaanse vriend Tyler the Creator. Onzin volgens Keyshawn Johnson die zegt toch echt wel het verschil te kunnen zien tussen de blanke babyface van Bieber en zijn donkere vriendje. Welles-nietes momentje dat een extra wending kreeg toen Hall of Fame runningback Eric Dickerson zich hierin ging mengen.

Dickerson woont in dezelfde wijk en twitterde gericht tot Justin Bieber dat ‘ook hij een Ferrari had vroeger, maar toen wel wist hoe hard je in de bebouwde kom mocht’. Dickerson kwam erachter dat zijn Hall of Fame-status, zes Pro Bowl- en vijf All-Pro-verkiezingen niet bekend waren bij de Beliebers. De St. Louis Rams hebben zijn rugnummer 29 ‘retired’, maar de fans van Justin Bieber twitterde termen als ‘F*ck You’ en ‘vergane glorie’ terug.

Weinig respectvol. Maar een beetje kritische houding richting Justin Bieber was ook niet te verwachten van de Beliebers. De tiener-kindjes in Nederland lieten zich onlangs nog eigenhandig schofferen door grof geld neer te tellen voor een concertkaartje, waar Justin Bieber een uur te laat kwam en meer dan de helft playbackte… Maar daarover geen Belieber-twitters…

Lees ook:Tom Brady Vader Van Justin Bieber?
Lees ook:Woordenwisseling Tussen Twee Grootheden
Lees ook:Ravens Receiver Explosief Na 38 Punten
Lees ook:Chris Johnson Richt Vizier Op Legende
Lees ook:Voormalig Zelfmoordenaar Is Held

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.