New York Gastheer Super Bowl XLVIII

Cold Apple

Cold Apple

Wat komt er na Dallas, Indianapolis en New Orleans? New York natuurlijk. De 32 eigenaren van de National Football League gaven Super Bowl XLVIII vanmiddag aan de Big Apple. De slogan “Make Some History” appaleerde kennelijk aan een overgroot deel van de football-beslissers.

De Super Bowl verhuist hiermee in 2014 naar het koude New York en hiermee wordt zeker geschiedenis geschreven. Het kan ijzig koud zijn rond de Meadowlands en het nieuwe stadion is niet overdekt. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de NFL een zekere garantie op warm weer laat varen. Het is de eerste keer dat er geen rekening is gehouden met de “50 degrees Fahrenheit” regel.

The New Meadowlands Stadium opent dit seizoen. Het stadion kostte 1.6 milard dollar om te bouwen. In een van de eerste uitgaven van USA Sports – The Magazine (laat hier je e-mail achter als je dat nog niet hebt gedaan) volgt ongetwijfeld een uitgebreide rapportage over dit state-of-the-art stadion.

Lees ook:Meadowlands In 12 Uur Omgebouwd
Lees ook:New York Klaar Voor Nieuwe Aanslagen
Lees ook:NFL Op 19 December in Hard Rock
Lees ook:Baltimore: Super Bowl Potentie
Lees ook:Vete Tussen Twee New Yorkse Ploegen Groeit

4 reacties op “New York Gastheer Super Bowl XLVIII

  1. Wilco

    Het is beslist en nou moeten we tot 2014 aanhoren dat het een slecht/risicovol idee is en blablabla. Dit is een mooie reden voor de Amerikanen om veel rommel de atmosfeer in te pompen…die hebben nou baat bij een themparatuur stijging :P .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Quote van de dag: Here is a look at what the weather could be like on Super Sunday 2014, when New York/New Jersey hosts its first Super Bowl

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Superbowl in NY, I fuckin’ love it!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marc

    A tale of two NY teams: GangGreen die veel ‘contractual issues’ hebben en de G-Men die werken in een (schijnbare?) oase van rust. Hoe zit het met de people skills van King Rex? Kan coach Tom Cough(syrup)lin zijn troepen nog één keer motiveren voor wat ongetwijfeld zijn laatste seizoen wordt? Pfff…spannend hoor! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.