Sam Bradford Zal Zich NFL Start Lang Heugen

Rosenfels

Rosenfels

Rapporten dat Sam Bradford er tijdens de laatste week van NFL trainingskamp erg scherp uitzag, mogen bij het vuilnis. Tijdens de eerste loopbaan start van de best betaalde NFL rookie uit de geschiedenis bleek dat hij nog een lange weg te gaan heeft. Bradford werd voortdurend gecontroleerd door de pass rush van de Minnesota Vikings. De Rams verloren hun eerste wedstrijd onder Bradford dan ook met grote cijfers: 28-7.

Bradford gooide slechts 6 van zijn 13 passes raak voor 57 yards. Hiermee tekenden zijn statistieken zich slapjes af ten opzichte van de statistieken van Vikings quarterback Sage Rosenfels. Rosenfels -in een bittere concurrentiestrijd verwikkeld met Tarvaris Jackson, mocht Brett Favre besluiten met pensioen te gaan- completeerde 23 van de 34 passes voor 310 yards. Drie ballen lieten zich gelden als touchdown-passes. Prachtige cijfers, die ongekend hoog zijn voor een preseason game — en met de wetenschap dat Minnesota de belangrijkste receivers nu nog mist.

Sagenfels profiteerde dan ook van goed loopwerk van tight end Garrett Mills (65 yards – bizar dat een tight end zo vrij komt) en receiver Marko Mitchell (71 yards – een licht ondergooide pass).

Lees ook:Jackson Straalt In Favre’s Debuut
Lees ook:Favre Toont Meesterlijke Klasse (Filmpje)
Lees ook:Favre Afgeserveerd In Minnesota
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Happy Thanksgiving Voor Detroit Lions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.