Favre Afgeserveerd In Minnesota

Couple of years earlier

Couple of years earlier

Op 30 oktober 2007 ving receiver Greg Jennings de 421ste touchdown pass van Brett Favre. Een heugelijk feit, omdat Favre hiermee de legendarische Dan Marino passeerde op de All Time touchdown pass lijst. Dezelfde Jennings was gisteren een doorn in het oog van de quarterback.

Jennings ving namelijk drie touchdown passes van jonge quarterback Aaron Rodgers (de opvolger van Favre bij Green Bay), waardoor Green Bay staatsrivaal Minnesota met 31-3 degradeerde. Met het verlies wordt de positie van hoofdcoach Brad Childress onhoudbaar. Het treffen tegen Green Bay was een van de weinige hoogtepuntjes die nog op de kalender van Minnesota resteerde, maar de ploeg kon nimmer overtuigen.

Favre vuurde in het treffen geen enkele touchdown pass af, ondanks de terugkeer van de begeerde receiver Sidney Rice. Rice ving 3 ballen voor 56 yards. Rodgers, ooit de understudy van Favre, kwam over de 300 yards passing. Naast de hattrick op Jennings, gooide de quarterback ook nog een touchdown pass op James Jones.

Lees ook:Packers Naar NFC Championship Game
Lees ook:Monsterdag Van T.O. Vergalt
Lees ook:Wie Wordt De NFL MVP?
Lees ook:Vrije Val Van Dallas Cowboys
Lees ook:Beste Receiver Favre Onder Mes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.