Bloedbad Eindigt Seizoen Grant

For granted

For granted

Het bloedbad tussen de Green Bay Packers en de Philadelphia Eagles heeft opnieuw een slachtoffer opgeleverd. Daags nadat bekend werd dat Philadelphia offensive lineman Jamaal Jackson  dit seizoen verstek moet laten gaan met een gescheurde armspier, is ook het doek gevallen voor Packers running back Ryan Grant.
 

Grant’s been raakte bekneld onder een rondvliegende Philadelphia Eagles verdediger. Zijn blessure aan enkel en been zijn serieus genoeg om hem naar de Injury Reserve lijst te verhuizen. Hiermee komt het seizoen van de beste runner van Green Bay ten einde. De hoop van Green Bay was op Grant gevestigd om de passing game te ontlasten. Tussen 2007-2008 en 2008-2009 maakte hij heerlijke sprongen in output. De back ging van 956 yards in 2008, naar 1203 in 2009 en 1253 in 2010.

In de eerste helft van het duel Packers-Eagles waren er meer zware blessures te betreuren — allemaal aan de kant van de Eagles. Running back Leonard Weaver moest een zware knieblessure verwerken. Quarterback Kevin Kolb en linebacker Stewart Bradley van de Eagles moesten afhaken met een hersenschudding. Vooral het aanzien van de blessure van Bradley was zorgwekkend. Bradley raakte tijdens een tackle in frontale botsing met het bovenbeen van een medeverdedigers. Ondanks verwoede pogingen om zelf op te staan, stortte Bradley tot twee keer toe als een homp vlees ter aarde.

Lees ook:Positie Kevin Kolb Onhoudbaar?
Lees ook:Hondenmoordenaar Krijgt Basisplek
Lees ook:Michael Vick Zondag Uitgeschakeld
Lees ook:Atari Minstens Vier Weken Stuk
Lees ook:“Willis Is Trash”: Buffalo – Baltimore

2 reacties op “Bloedbad Eindigt Seizoen Grant

    1. Chris

      Een toch een niet onbelangrijke bijdrage Marc Tjon!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.