Michael Vick Zondag Uitgeschakeld

Forever Young

Forever Young

Er zit zondagnacht tenminste een verloren ziel achter het televisiescherm, wanneer de San Francisco 49ers het aanleggen tegen de Philadelphia Eagles. Ik. En ik heb er een goed gevoel bij.

Als die-hard Niners fan ben ik erg verheugd over het nieuws dat quarterback/running back Michael Vick zondagnacht in ieder geval nog rust moet houden van de doktoren. Het ziekbed van de hondenmoordenaar betekent dat second fiddle Kevin Kolb de aanval moet aansturen — en deze quarterback of the future heeft aangetoond dat hij daar nagenoeg geen aanleg voor heeft. Wanneer het San Francisco lukt om de checkdown en screenpasses in te tomen, dan moet het aan walkover zijn voor quarterback Alex Smith en de zijnen.

En niet omdat Smith nu zo fantastisch presteert. Tegen Philadelphia (met Kolb) heeft San Fran de uitgelezen mogelijkheid om de field position battle naar de eigen hand te zetten. Vanuit dat perspectief mogen het wat mij betreft fieldgoals zijn die de beslissende factor zijn. Anything om de Niners karavaan aan te zwengelen, want met een 0-4 record lijkt het in niets op de in preseason bestempelde divisietitel-winnaar.

Lees ook:San Francisco Maakt Arizona Kapot
Lees ook:Ginn Zorgt Voor Spektakel
Lees ook:Niners Verzekeren Zich Met Kaepernick
Lees ook:Jim Harbaugh Naar 49ers
Lees ook:Alex Smith Blijft Aan Roer 49ers

3 reacties op “Michael Vick Zondag Uitgeschakeld

  1. Marc Tjon

    Duidelijk verhaal. De Niners’ D is echt lights out. Zal je net zien dat Kolb de wedstrijd van z’n leven speelt, haha! Lijkt me sowieso niet zo fijn voor je markt- en eigenwaarde, als je second fiddle moet spelen tov iemand die a) issues met honden heeft en b) bijna twee jaar niet op niveau heeft gespeeld. Maar gelukkig wordt u goed betaald. Nu nog wel…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tony

    Goeie kans om weer wat momentum terug te krijgen! Hoop dat Singletary onder deze druk kan laten zien wat hij kan! Maar denk Nostalgisch terug aan de dagen van Montana, Young en Garcia, stabiele qb’s die werkten met geniale coaches als Walsh en Siefert…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Niners gaan deze wedstrijd wel winnen, anders is het seizoen over & uit. Ze hebben mazzel dat de andere teams allemaal een record van 2-2 hebben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.