Andrus Offensive Coordinator UFL

Andrus

Andrus

Bart Andrus heeft een nieuw onderkomen. De voormalig hoofdcoach van de Amsterdam Admirals en de Toronto Argonauts wordt de nieuwe offensive coordinator van de Omaha Nighthawks in de United Football League. Andrus werd aangetrokken door nieuwbakken hoofdcoach Joe Moglia en vormt nu samen met hem en defensive coordinator Tom Olivadotti een inspirerende trias politica.

Voor Amsterdamse footballfans is het een klinkende naam. Andrus leidde de Admirals in 2005 en 2006 naar een opwachting in de World Bowl. In zijn eerste poging won de coach de Europese titel en werd hij verkozen tot Coach van het Jaar.

De vraag is nu meteen wat er met Gibran Hamdan gaat gebeuren. De quarterback ging onlangs met pensioen omdat de speelstijl in Canada hem niet beviel. En omdat hij zichzelf weinig kans toedichtte om op het hoogste niveau volwassen te worden. Andrus werkte drie seizoenen lang met Hamdan bij de Admirals. Het waren de enige drie non-losing seasons van de coach bij de club.

De Omaha Nighthawks website maakt nog steeds vermelding van quarterback Jeff Garcia op het roster, maar hij is de 40 al gepasseerd.

Lees ook:UFL: Admirals Nighthawks?
Lees ook:Andrus Opnieuw Hoofdcoach In Lagelanden
Lees ook:Oud Admirals QB voor Andrus
Lees ook:Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie
Lees ook:Omaha Nighthawks Voor Rick Lantz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.