Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie

Admirals all-time leading receiver Skyler Fulton en hoofdcoach Bart Andrus zijn de meest vooraanstaande special guests van de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Althans. Vooralsnog. De organisatie van het feest heeft aangekondigd dat er aankomende dinsdag nog twee VIP-gasten worden onthuld.

De Party doet dit jaar, vanwege de vijfde sterfdag van ‘s lands enige professionele American footballteam, ook dienst als reunie. Andrus is voor het eerst sinds de opdoeking weer in Amsterdam. Hij was van 2000 tot 2007 verbonden aan de oranje formatie. Na zijn Europese avontuur kwam hij terecht in Canada bij de Toronto Argonauts. Hier hield de voorman het twee jaar vol. De laatste anderhalve seizoenen ontving de coach een loonstrookje van de Omaha Nighthawks uit de United Football League.

Skyler Fulton groeide de laatste twee jaar van de league uit tot een publiekslieveling. De receiver kende een ontzettende chemie met quarterback Gibran Hamdan. Het duo was verantwoordelijk voor de sterkste aanval in NFL Europe, totdat Hamdan uiteindelijk geblesseerd uitviel. Fulton speelde in de verloren World Bowl finale van 2006. In 2007 keerde hij terug naar Amsterdam. Alhoewel zijn cijfers redelijk waren, was de aanval in het laatste jaar weinig indrukwekkend.

De Super Bowl Party vindt aanstaande zondag 3 februari plaats in de Amsterdam ArenA. De party begint om 22:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.superbowlparty.nl

Lees ook:Super Bowl Party VIPs geven Clinic
Lees ook:Ook Gibran Hamdan Terug Naar ArenA
Lees ook:Hamdan & Fulton: Hunkeren Naar Lage Landen
Lees ook:Deal Toronto Met Skyler Fulton Aanstaande
Lees ook:Bart Andrus Hoofdcoach Toronto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.