Fisher Weg Bij Tennessee

Fisher

Fisher

Vroeger kon Bart Andrus in geval van nood altijd voor een baan aankloppen bij long-time friend Jeff Fisher. Maar de rollen zijn nu omgekeerd. Als een donderslag bij heldere hemel zijn de Tennessee Titans en de langst regerende hoofdcoach uit de NFL uit elkaar gegaan. En dat is nog geen maand, nadat de intenties werden uitgesproken om er samen nog een jaartje aan vast te plakken.

Zo komt er een einde aan een tijdblok van 16 jaar. Fisher is de enige headcoach uit de geschiedenis van de Tennessee Titans. Met die ploeg haalde hij in seizoen 1999-2000 de Super Bowl, waar hij een yard te kort kwam voor een kampioenschapsring. De laatste jaren ging het echter met vallen en opstaan. Fisher gaf tijdens de persconferentie aan vooral moe te zijn. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij een sabbatical neemt.

Voor de Titans is de verandering wellicht wel goed. Verandering van spijs doet eten — en dat lijkt net waar het team behoefte aan heeft. Zeker omdat tijdens vijf van de laatste zeven seizoenen telkens langdurige losing streaks werden afgewisseld met lange winning-streaks.

Volgens de eerste geruchten neemt Mike Munchak de rol van Fisher over. Munchak is al zijn leven lang aan de organisatie verbonden. De Hall-of-Fame speler is momenteel offensive linecoach van de club.

Lees ook:Jeff Fisher Spot Met Puntloze Titans
Lees ook:Quarterback Caroussel Op Volle Toeren
Lees ook:Fisher Meest Populaire Vis
Lees ook:Fisher Kiest Voor Rams
Lees ook:Heftige Vechtpartij In Houston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.