Fisher Kiest Voor Rams

Titans

Titans

Voormalig Tennessee Titans hoofdcoach Jeff Fisher heeft gekozen voor de St Louis Rams. De oefenmeester kiest hiermee voor de zekerheid, die hij bij de Miami Dolphins niet had. Fisher gaat naar Missouri, omdat ze daar een bewezen quarterback hebben. En een fantastisch Draft pick.

De laatste week lieten de troepen om Fisher heen, weten dat de coach ‘verscheurd’ was tussen de twee teams. Dat lijkt echter een kleine propaganda-truc geweest om zoveel mogelijk macht binnen de organisatie te verkrijgen. NFL-reporter Adam Schefter had twee dagen geleden aangegeven dat er namelijk nog geen financiele randvoorwaarden waren doorgesproken. Fisher heeft -door ‘verscheurd’ te zijn- een oud journalistiek spelletje gespeeld. Laat net zolang een stilte vallen, totdat de tegenpartij begint te praten. Kennelijk waren de Rams hierbij mondig genoeg.

De Rams geven ook genoeg aanleiding om te geloven dat Bart Andrus minstens gepolst zal worden voor de quarterback-coach positie. Andrus heeft veel ervaring met het opleiden van jonge quarterbacks, waaronder Shaun Hill, Gibran Hamdan en Drew Olsen.

Lees ook:Fisher Meest Populaire Vis
Lees ook:Fisher Weg Bij Tennessee
Lees ook:Oud Admirals QB voor Andrus
Lees ook:Geheimzinnige Functie Bart Andrus
Lees ook:Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.