Braylon Edwards Een 49er

EdwardsVoormalig first round draft pick, receiver Braylon Edwards, heeft getekend bij de San Francisco 49ers. De ballenvanger, die niet echt bekend staat om zijn balvastigheid, bracht zijn loopbaan tot dusver door bij de Cleveland Browns (het team dat hem draftte) en de New York Jets. Dat laatste team verlengde zijn contract het afgelopen offseason niet. Volgens coach Jim Harbaugh brengt Edwards het team legitiem en groot doelwit in de passing game.

Het is de verwachting dat Edwards de opwachting in de basis maakt, naast receiver Michael Crabtree. Edwards ving tot dusver 326 ballen in zijn zesjarige loopbaan. Hiervan waren 39 touchdowns.

Edwards tekende in de Bay Area voor een jaar. San Francisco won hiermee de sweepstakes van Arizona Cardinals. De divisierivaal had naar verluidt ook interesse in de receiver. Nu Edwards niet naar de woestijn komt, doet het gerucht de ronde dat de formatie haar zinnen heeft gezet op de gepensioeneerde wide out Randy Moss. Volgens voormalig quarterback Kurt Warner zou hij een uitstekende toevoeging zijn voor de selectie.

Lees ook:Michael Crabtree Voor De Leeuwen Gegooid
Lees ook:Belager Vriend LeBron James Naar Jets
Lees ook:Cards Willen 1 + 3 Voor Boldin
Lees ook:Zelfs Coach Bespot Braylon Edwards’ Blooper
Lees ook:Anquan Boldin Is Beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.