In De Rats Voor De Rams

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6MNmiCu9KPhfYjIsSFdd8lgEindlRg8AO4r-nf4V1s8nCMkpNxQ

Beaver Sam

Het gaat niet goed met de St Louis Rams. Het team had hooggespannen verwachtingen aan de vooravond van het 2011 seizoen. Aan de hand van geestelijk leider Sam Bradford zou de NFC West titel binnen handbereik liggen. Niets is echter minder waar. De Rams hebben nog geen wedstrijd gewonnen en leiden de NFL in aanvallende onkunde: de formatie heeft pas 56 punten gescoord dit seizoen.

Zondag wordt het er niet veel beter op. De Rams spelen tegen een aanval, die de National Football League in punten leidt. De New Orleans Saints hebben 239 punten op de teller, dat is 4,26 keer zoveel. Sterker nog: de Saints wisten vorige week in slechts 1 wedstrijd meer punten te scoren dan de Rams in het hele seizoen. Quarterback Drew Brees en consorten waren goed voor 67 punten tegen de Indianapolis Colts.

Om alles nog erger te maken voor de Rams ontbreekt aankomende zondag quarterback Sam Bradford, wegens een blessure. Het is te hopen dat nieuwbakken Rams-receiver Brandon Lloyd hiermee overweg kan. Lloyd kwam afgelopen dinsdag over van de Denver Broncos.

Lees ook:Brees Weet Niets Van Z’n Kind
Lees ook:Drew Brees Op Rand Completion Record
Lees ook:Drew Brees Nu Ook Goed In Homeruns
Lees ook:Drew Brees Hitst Het Publiek Op
Lees ook:Mooiste Affiche Wild Card Weekend

7 reacties op “In De Rats Voor De Rams

  1. Dennis

    Afgelopen dinsdag? Lloyd heeft zijn 1ste wedstrijd voor de Rams al achter de rug speelde toen tegen de Cowboys en werd bediend door qb AJ Homofeely, die schud ik zo ff uit de mouw. Feely zal ook vandaag starten tegen de Saints wordt zoals je zegt een kansloze aangelegenheid voor de Rams.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Uiteraard heb je gelijk. Maar met twee non-football weken achter de rug, lopen de afgelopen dagen een beetje door elkaar. Zeker met die jetlag. Het is maar goed dat ik over drie weken naar de Harbaugh Bowl in Baltimore mag!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Gaat daar mijn abbonoments geld heen? Fijn om te weten dat ik de minder bedeelden in Nederland de mogelijkheid bied om reisjes te maken…kan ik dat dus ook aftrekken van de belasting? Goede doel?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry Hendriks

        Die zaken moet je helaas scheiden. Het geld van de abonnementen gaat naar de uitgever, niet naar de hoofdredacteur helaas. Mijn geld verdien ik met een PR-bureau. Door me letterlijk helemaal het schompus te werken.

        Dit is een prive reisje samen met mijn beste roodharige kompaan, Maarten. We gaan ook naar Philadelphia – New England. Uiteraard zal ik het niet laten om hier updates te geven via deze blog.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Wilco

          Jammer, jammer…had het jouw toch meer gegunt dan een uitgever die ik niet ken ;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Perry Hendriks

            Dan zou ik zeggen: houd dit weekend goed het nieuws in de gaten. Het zou zomaar kunnen dat een of andere malloot de uitgeverij overneemt.

              /  
  3. Dennis

    Wtf is going on in St. Louis!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.