Nachtmerrie Voor Dan Marino

Dan Marino

David Hasselhoff?

Voormalig Miami Dolphins quarterback Dan Marino zal in december de slaap niet goed kunnen vatten. Met nog vier wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, liggen maar liefst vier quarterbacks op koers om zijn seizoenrecord van passing yards (5.084) uit 1984 te verbreken.

Met 4031 passing yards heeft New Orleans quarterback Drew Brees momenteel de beste papieren. Als hij zijn huidige lijn kan vasthouden, dan eindigt hij 2 januari 2012 met 5375 yards op de teller. Dat is dus een verbetering van bijna 300 yards. Brees was in 2008 al de enige quarterback die euberhaupt in de buurt wist te komen van het record. Hij kwam toen 15 yards te kort om Marino’s sterke arm te evenaren.

Ook Tom Brady, Aaron Rodgers en zelfs Eli Manning hebben kans om Dan Marino op de seizoenlijst te passeren. Zij zouden met hun huidige offense eindigen op respectievelijk 5221, 5125 en 4940 yards. Manning ligt dus iets achter op schema, maar met drie spannende divisiewedstrijden in het staart van de competitie is werkelijk alles nog mogelijk.

Klein detail voor de conspiracy theory denkers onder ons. Alle quarterbacks in kwestie zijn afkomstig van een team met een dubbele voornaam.

Lees ook:NFL Kiest Luchtruim – Binnenkort Op Maan?
Lees ook:Rivers Op Koers Voor NFL Record
Lees ook:Hoge Verwachtingen Voor Saints In 2009
Lees ook:Mooiste Affiche Wild Card Weekend
Lees ook:Wie Wordt De NFL MVP?

2 reacties op “Nachtmerrie Voor Dan Marino

  1. FREDmirals

    En alle 4 al eens een SUPER BOWL(?party?) gewonnen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Huxx

    ik gun het brees, GEAUX SAINTS !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.