Groeiende Anti-Luck Beweging Indy

Lucky

Lucky

Nu de Indianapolis Colts voor de tweede keer in twee weken tijd hebben gewonnen, lijkt er een groeiende beweging binnen de Indianapolis Colts te zijn die zich afzet tegen de keuze van Andrew Luck.

De Colts moesten dit jaar aantreden zonder ster quarterback Peyton Manning en dat deed de formatie geen goed. Pas de laatste twee weken werd er gewonnen, terwijl het er lange tijd naar uitzag dat de club winloos door de 2012 editie zou gaan. Nu dat onfortuinlijke lot het team blijft bespaard, zien ook veel beleidsbepalers de toekomst weer zonnig in. Met een gezonde terugkeer van paradepaardje Peyton Manning.

De druk om voor Andrew Luck te kiezen, werd dit jaar min of meer door de media bepaald. De media was er als de kippen bij om een wekelijkse ‘Suck for Luck’ rubriek te houden.

Voor mij komt het nieuws van de Colts niet als een verrassing. Als de formatie zo opgehangen is aan 1 bepaalde speler, dan moeten ze de strategie aanpassen en ervoor zorgen dat ze zoveel mogelijk ‘speelbare’ spelers uit de eerstkomende Draft halen. Dat betekent dat het zeker een optie is om de first overall pick te verpatsen voor vier of vijf extra draftpicks, verspreid over de eerste drie rondes van de Draft.

Zoals ik ook al eerder liet doorschemeren, zie ik voor Luck zeker een toekomst in de league. Als ik echter kijk naar de organisaties die een leuke aanspraak kunnen doen op de ster, dan zie ik nog steeds de Washington Redskins als front runner. De ploeg van Dan Snyder heeft de positie (Top 8 Draft Pick) en het geld om een solide nucleus om de ster van Stanford heen te bouwen.

Lees ook:49ers Begeren Snelle Wide-Outs
Lees ook:Onzekerheid over Peyton Manning
Lees ook:Football Ster Verdoezelt Knie Operatie
Lees ook:RGIII Straalt Op Combine
Lees ook:Fisher Meest Populaire Vis

Eén reactie op “Groeiende Anti-Luck Beweging Indy

  1. Marc Tjon

    Agree. Maar of de Skins een goede landing spot voor Luck…kweenie. Washington is niet de meeste stabiele franchise in de league. Wel opvallend dat Luck bij dezelfde agency heeft getekend als Manning. Er wordt gefluisterd dat die twee al lang en breed met elkaar gesproken hebben en een soort pact hebben gesloten. Onzin? Zou kunnen. Btw, tis voor mij een raadsel waarom jij in Chargers een playoff kandidaat zag Perry. Perennial chokers I tell ya! ;)

    Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.