49ers Begeren Snelle Wide-Outs

Twijfel

Twijfel

Als er nog twijfel is of de 49ers top-quarterback Peyton Manning willen charmeren met een offense-op-maat, besef dan het volgende.

De 49ers hebben zich onlangs verzekerd van de diensten van Randy Moss, een ultrasnelle wide-out die een verdediging kan stretchen. Moss garandeert zeker dat de tegenpartij de box niet kan bemannen met acht verdedigers en dat is sowieso goed nieuws voor running back Frank Gore. Aan de andere kant van het veld lijkt hoofdcoach Jim Harbaugh schijnbaar hetzelfde effect te willen bewerkstelligen. De receivers die de ploeg op het oog heeft, zijn namelijk allemaal deep threats: Brandon Lloyd, Mike Wallace en Mario Manningham.

Overigens zou een trade van Peyton Manning wel de nodige verhaallijnen naar boven halen. Coach Harbaugh was immers de mentor van de first overall pick in de aankomende Draft, Andrew Luck. Luck moet de grote schoenen van Manning zien te vullen. Daarnaast is het bizarre feit natuurlijk dat Harbaugh de enige quarterback was, die de Colts ook bijna naar de Super Bowl loodste. In 1996 verhinderde alleen een incomplete Hail Mary-pass dat de Colts niet naar de Super Bowl prolongeerde.

Met dat besef, is het waarschijnlijk dat de coach zijn nieuwe prospect tijdens het sollicitatiegesprek behoorlijk naar de mond heeft gepraat met zijn enthousiasme. De Niners zijn zeker nog niet uit de running. Het feit dat Alex Smith nog altijd niet is getekend, blijft een teken aan de wand.

Lees ook:Groeiende Anti-Luck Beweging Indy
Lees ook:Jim Harbaugh Naar 49ers
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Peyton Manning Dus Naar Broncos
Lees ook:Speler Gooit Helm In Publiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.