Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh

Curveball

Curveball

De Miami Dolphins hebben de 49ers een aardige curveball gegooid door opeens actief achter quarterback Alex Smith te gaan. Het lijkt een powerplay van de Dolphins, ongetwijfeld om coach Jim Harbaugh een hak te zetten. Wie de geschiedenis kent, weet ook waarom.

Het is namelijk nog niet zo lang geleden, dat Harbaugh bijna had toegezegd de coach van de Dolphins te worden. De twee partijen hadden naar verluidt al een principe-akkoord bereikt om Harbaugh weg te kopen van de Universiteit van Stanford. Harbaugh zou coach Tony Sporano vervangen, ondanks dat teameigenaar Stephen Ross had gezegd niet geinteresseerd te zijn in een vervanger.

Harbaugh liet de eigenaar van Miami echter aan het altaar staan en koos voor een carriere aan het andere uiteinde van Amerika. Dat zorgde nogal voor een hachelijke situatie in South Beach. Sporano bleef namelijk aan als hoofdcoach – maar wel in de wetenschap dat er een bijl boven zijn dienstverband hing.

Sparano is inmiddels weg, maar toch zal de hele situatie eigenaar Ross wel dwars hebben gezeten. Door actief te shoppen voor Smith, bezorgen ze Harbaugh namelijk wel wat overuren. Harbaugh moet zich nu met Smith bezig houden, terwijl deze op papier in 2012 al zo goed als zeker een 49ers-speler was.

Zeker als Peyton Manning niet kiest voor de Niners is het zorgwekkend om te moeten constateren dat de ‘buddy’ van Harbaugh, Smith, ook ervoor kiest om de veilige haven te verlaten. Maar geef hem eens ongelijk: Smith dacht in Harbaugh het vertrouwen te hebben gevonden, tot hij opeens achter de rug om spirals met een van de beste quarterbacks uit de geschiedenis ging gooien.

Lees ook:Jim Harbaugh Naar 49ers
Lees ook:Philbin Nieuwe Coach In Miami
Lees ook:Dallas Blijft Bij Huidige Coach
Lees ook:Zusjes Williams Eigenaar Football Team
Lees ook:Shake ‘n Bake Van Harbaugh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.