Philbin Nieuwe Coach In Miami

NFL

NFL

Na 10.061 dagen assistant coach te zijn geweest, stoot Green Bay Packers offensive coordinator Joe Philbin door naar de hogere rangen. Hij wordt de hoofdcoach van de Miami Dolphins.

De move komt iets meer dan twee weken, nadat Philbin zijn zoon verloor in een verdrinkingsongeval. Het eerste contact tussen Philbin en de Dolphin was daags voor het ongeval.

Michael Philbin was er na een avond stappen van overtuigd dat hij een shortcut kon pakken door de bevroren rivier over te steken. Hij kwam nooit meer thuis.

Ondanks het verlies, een aantal dagen voordat zijn Packers in de Divisional Playoffs thuis speelde tegen de New York Giants, zat Philbin wel gewoon in de booth tijdens de wedstrijd. De Packers verloren echter -onkarakteristiek- op Lambeau Field.

Philbin, arichitect van een van de meest potente aanvallen in de NFL, liet geen ruimte over voor giswerk. Tijdens zijn introductie aan de pers liet hij weten dat de Dolphins een agressief passing-team worden. Een potentiele quarterback lijkt Matt Flynn te zijn, de quarterback die Philbin onder de hoede had in Green Bay.

Stephen Ross, de eigenaar van Miami, had meteen na het seizoen gezegd dat hij op zoek was naar een jonge Don Shula. Philbin doet Ross ontzettend aan Shula denken, zo liet de eigenaar tijdens de persconferentie weten.

Lees ook:Coordinator Green Bay Verliest Zoon
Lees ook:Manning Gaat Flynn Geld Kosten
Lees ook:Legendarische Coach Brengt Patriots in Diskrediet
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Don Shula’s Zorgen Over Perfectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.