Manning Gaat Flynn Geld Kosten

Matt Flynn

Matt Flynn

Ooit was Green Bay Packers quarterback Matt Flynn een hot commodity op de voorbeschouwde free agent markt. De release van Peyton Manning heeft daar zeker verandering in gebracht. Opeens is het niet meer zo’n zekerheidje dat Flynn in het kielzog van zijn voormalige offensive coordinator Joe Philbin naar South Beach komt. South Beach ademt nu namelijk Manning. Zelfs basketballer LeBron James had niets dan positieve energie voor de komst van de toekomstige Hall of Famer.

Manning was gisteren wereldnieuws. Niet alleen vanwege zijn droevige aankondiging dat hij niet langer de spelverdeler van de Colts is, maar ook omdat hij uren later op een vliegveld van Miami werd gesignaleerd. De eigenaar van de Dolphins heeft er geen geheim van gemaakt dat hij 2012 wil beginnen met een formidabele quarterback. En de Super Bowl winnaar uit 2006 past daar vrij aardig in. De komst van de spelverdeler brengt ook bij andere spelers de emoties los. Zo liet receiver Reggie Wayne zich helemaal gaan op de vraag van een reporter of hij zichzelf ooit met Manning in Miami ziet spelen. Zonder daar al te veel over te zeggen: Wayne maakte nog net geen hoera-huppel.

Camp Manning heeft inmiddels al door laten schemeren dat het binnen een week de eindbestemming van de spelverdeler laat weten. Dat zou zomaar kunnen gebeuren, voordat de echte vrije markt ook maar een seconde is losgebroken (13 maart 22:00 uur).

 

 

 

Lees ook:Flynn Spint Garen Bij Afvallers
Lees ook:Manning Naar Miami Speelt Op
Lees ook:Colts Nog Niet in Gevaar
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Peyton Manning Dus Naar Broncos

Eén reactie op “Manning Gaat Flynn Geld Kosten

  1. Dennis

    Schijnt dat Manning ook een woning heeft in Miami!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.