Manning Naar Miami Speelt Op

Melonhead

Melonhead

Het gerucht gaat dat de nieuwe top in Miami zich aardig verlekkerd aan de mogelijkheid dat Peyton Manning ooit voor de franchise speelt. Als de quarterback op de free agent markt terecht komt, dan gaan de Dolphins keihard achter hem aan. Zo klinkt het althans aan Ocean Drive.

Manning kost de Colts dit seizoen sowieso 28 miljoen dollar. Even voordat de free agency markt aanbreekt, zijn de Colts dit bedrag verschuldigd aan hun franchise man. Of hij nu speelt of niet. Dat is wellicht een iets te gortig prijskaartje, omdat de Colts niet eens weten of Manning uberhaupt nog ooit een bal gooit.

Manning zelf is vastberaden ooit nog het veld op te stappen. Zeker nu zijn broertje een buitenkansje heeft om meer ringen dan hem te verzamelen, zal het heilige vuur bij Peyton sterk branden. In Miami kwam Peyton tot zijn grootste prestatie. Tijdens de 2006 Super Bowl won hij daar zijn kampioenschapsring ten koste van Chicago Bears.

Miami zelf is thans onbewezen op de quarterback-positie. Chad Henne is klaar voor de free agent markt, terwijl backup Matt Moore bij tijd en wijlen spectaculair was — maar geenszins het predicaat  ‘franchise player’ kan dragen.

Lees ook:Manning Gaat Flynn Geld Kosten
Lees ook:Manning Vindt Nieuw Onderdak
Lees ook:Peyton Manning Dus Naar Broncos
Lees ook:Flynn Spint Garen Bij Afvallers
Lees ook:Start Free Agency Als Vanouds Agressief

6 reacties op “Manning Naar Miami Speelt Op

  1. Dennis

    Zou Flynn ook nog een optie kunnen zijn voor de Dolphins, aangezien ze de OC van de Packers hebben gehaald. Word interessant waar al die qb’s belanden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Zie vorige artikel over Philbin. De link Flynn – Philbin is zeker een optie. Maar Ross wil volgens mij een bewezen karakter in Miami.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Maar waar is het echt grote nieuws? Kristin Cavalllari en Jay Cutler krijgen een kindje, ook nog eens niet gepland. Dat is toch hot news? XD

      /   Beantwoorden  / 
  4. Perry Hendriks

    Ja, je moest eens weten wat er vanavond op deze blog verschijnt.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Dennis

    Dat artikel over Cutler stond zelfs op AD.nl, als het AD zo doorgaat heb ik straks niks meer op deze site te zoeken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.