Peyton Manning Dus Naar Broncos

Smith

Smith

Indianapolis Colts quarterback Peyton Manning gaat dus naar de Denver Broncos. Hij verkoos een contractaanbod van zijn golfbuddy John Elway boven een kans om meervoudig Super Bowl kampioen te worden in San Francisco. De dollars in het contract van Manning spreken boekdelen. Ondanks dat de quarterback vijf nekoperaties heeft gehad sinds zijn laatste actie op het veld, krijgt hij 96 miljoen dollar voor de komende vijf seizoenen.

De keuze van Manning geeft een rare draai aan de eerste week van free agency. Iedereen was er namelijk van overtuigd dat de oudste Manning telg voor San Francisco zou kiezen. Zelfs de huidige starter daar onder de Golden Gate Bridge, Alex Smith, koos eieren voor zijn geld. Hij ging op staatsbezoek bij de Miami Dolphins. De Dolphins hadden in free agency de duels om dezelfde Peyton Manning en de met potlood-al-ingetekende starter Matt Flynn verloren. De ploeg belegde daarom een meeting van liefst vijf uur met Smith — om vervolgens David Garrard uit de plaatselijke McDonalds weg te lokken voor een contract.

En dat is maar goed ook. Het had er even alle schijn van dat het roster van de 49ers volgend jaar uit slechts twee quarterbacks zou bestaan: Kaepernick en Jim Harbaugh.

Het lijkt er dus op dat Smith op hangende pootjes terug moet naar Candlestick Park om opnieuw aanspraak te maken op zijn base-salary van 8 miljoen dollars. En dat is toch niet verkeerd voor een jongeheer, die 12 maanden geleden nog op het punt stond voedselbonnen in te leveren om in leven te blijven. Eens kijken hoe coach Jim Harbaugh dit met fluwelen handschoentjes aan gaat pakken.

 

Lees ook:Manning Naar Miami Speelt Op
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Beslissing Peyton Manning Nabij
Lees ook:49ers Begeren Snelle Wide-Outs
Lees ook:Peyton Manning Wacht De Jackpot

3 reacties op “Peyton Manning Dus Naar Broncos

  1. Huxx

    Ziekelijk hoog bedrag voor zon ouwe knar van 36 :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    BREAKING NEWS: David Stern blokkeert overgang Peyton Mannning naar de Broncos. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. FREDmirals

    Fredje zou Fredje niet zijn als ik weet ergens een WIST JE DAT.., heb opgedoken

    WIST JE DAT… de denver broncos jersey nr: 18 hebben retired!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.