Nieuw Tijdschrift Over American Football?

Nieuw American football tijdschrift in Nederland

Nieuw American football tijdschrift in Nederland

De redactie van het Americanfootball.blog heeft het op de heupen gekregen. In navolging van het klasse tijdschrift USA Sports wil de American football poot nu ook een eigen American football tijdschrift op de markt brengen met de pakkende  titel: American Football.

Een en ander is nog onderhevig aan de wil en weerzin van het Nederlandse American football publiek. Zonder interesse namelijk ook geen blad. Feit wil dat het twee voor twaalf is voor deze prachtsport in Nederland en dat deze impuls het strategische spelletje naar een hoger niveau moet tillen. We willen dan ook alle actieve en passieve footballfans in Nederland vragen een blik te werpen en ons te ondersteunen.

Dit prachtproject gaat door als wij 800 mensen zover krijgen om ons in deze kruistocht te steunen.

American Football – het magazine heeft als doel de sport in Nederland te promoten. Het behandelt hierbij de competities in zowel Amerika (NFL en NCAA) en Europa, met de nadruk op de Nederlandse AFBN liga. Bij voldoende interesse wordt het blad circa 24 keer per jaar uitgebracht. De prijs van een los nummer zal hierbij rond de 3 euro liggen. De eerste uitgave moet eind augustus van de persen rollen.

Your comments voordat we dit stukje nieuws ook daadwerkelijk neer gaan gooien in een invulformuliertje met toestemming voor incasso? Wil je op de mailinglijst om up to date te worden gehouden over de voortgang, stuur dan een mailtje naar [email protected].

 

Lees ook:Launch GridIron American Football Magazine
Lees ook:Eerste Peiling Enquete Football Tijdschrift
Lees ook:Football Tijdschrift Krijgt Vorm
Lees ook:Stuntprijs Voor USA Sports
Lees ook:American Football Tijdschrift Voor Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.