Bijzondere Recordjacht Brett Favre

Interceptie van FavreHet zou een rare draai aan de geschiedenisboeken geven als Brett Favre, quarterback van de Green Bay Packers, aanstaande zondag in het duel tegen de Minnesota Vikings 1 touchdown en 3 onderscheppingen gooit.

Brett Favre scherpt met een touchdown pass aanstaande zondag het huidige record van touchdown passes tijdens een loopbaan aan. Favre verbetert met een zespunter het oude record van Miami Dolphins legende Dan Marino. Marino en Favre delen momenteel het record met 420 succesvolle scores.

And on to the catch: Favre kan zondag ook het all time record van gegooide onderscheppingen 'verbeteren'. Met drie onderscheppingen heeft Favre 278 vijandelijke overnames achter zijn naam en dat is er eentje meer dan ene George Blanda.

Saillant detail en eeuwige smet op het blazoen van Favre: Blanda gebruikte 340 wedstrijden om aan zijn record te komen (0.8 onderscheppingen per wedstrijd), Favre heeft er nu pas 244 gespeeld (1.13 onderscheppingen per wedstrijd).

Wedje leggen dat Favre eerst het recordaantal interceptions achter zijn naam zet? Het zou hem in ieder geval mooi typeren als een 'high risk / high reward' quarterback in de NFL Hall of Fame in Canton, Ohio.

Lees ook:David Sills (11) Verbreekt Record Brett Favre
Lees ook:Favre Afgeserveerd In Minnesota
Lees ook:Favre Pakt Viking record af
Lees ook:Wat Als Brett Favre Een Vrouw Zou Zijn?
Lees ook:Einde Van Rit Voor Favre?

2 reacties op “Bijzondere Recordjacht Brett Favre

  1. DrAtomic

    Nee, geloof niet dat hij eerst het interception record aan diggelen gooit, niet zoals de Packers momenteel draaien. Ik ga die weddenschap wel met je aan… :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. MdB

    Ja, we wedden dan om je blijkbaar gele auto ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.