Nieuwe Starter Rams Kopte Ooit Betonnen Muur

Gus Frerotte CartoonJe weet dat je als team in de problemen zit als je tijdens een persconferentie moet aankondigen dat je startende quarterback deze week niet speelt. Je weet als team dat je eigenlijk niet hoeft om te kleden als de vervanger van je startende quarterback Gus Frerotte heet. Mijd deze week absoluut de St Louis Rams in je Fantasy Football team of als er 'bragging rights' op het spel staan.

Voor wie Gus Frerotte niet kent: Frerotte is een middelmatige quarterback, die zich ooit onsterfelijk belachelijk maakte door als spelverdeler van de Washington Redskins een betonnen muur een hoofdstoot te geven. Frerotte was zo enthousiast dat hij een touchdown voor zijn team had gescoord, dat hij dat moest bekopen met verlies van bewustzijn en een ambulance rit naar het ziekenhuis.

We hoeven je niet te vertellen dat Frerotte het niet meer lang uit heeft gehouden in Washington.

Overigens spelen de Rams (waar Frerotte dus kennelijk backup was) deze week tegen Arizona Cardinals. Bij de Cardinals slijt de man die de Rams heeft grootgebracht -Kurt Warner- zijn succesvolle nadagen. Warner werd bij de Rams weggejaagd door Marc Bulger, de quarterback die zondag geblesseerd toe moet kijken hoe Frerotte zijn stokje overneemt.

Lees ook:Kristallen Bol voor Week 12
Lees ook:In De Rats Voor De Rams
Lees ook:Vick Fan Gearresteerd Met 125 Kg Kip
Lees ook:Warner Praat Met God… Speelt Football in ’09
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 4

Eén reactie op “Nieuwe Starter Rams Kopte Ooit Betonnen Muur

  1. Pieter #56

    In GUS we trust!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.