Alex Smith Opnieuw Een Fiasco

Alex

Alex

Ergens in Detroit lacht voormalig Admirals quarterback Shaun Hill zich vast in het vuistje. Daags nadat hijzelf 80% van zijn passes voltooide voor zijn nieuwe team, de plaatselijke Lions, verpestte zijn vervanger in San Francisco zijn kans.

Alex Smith zou dit jaar sterk genoeg zijn om de formatie uit SF te dragen. De formatie hoopt dat zijn dramatische start tijdens de eerste wedstrijd geen indicatie is van wat komen gaat. Smith voltooide slechts drie van de negen passes voor minder dan 40 yards. Bovendien werd het product van de University of Utah een keer onderschept. Geen hoopvolle cijfers — en dus mag Smith de rest van het duel lekker vanaf de zijlijn meemaken.

Overigens hebben de Niners in het duel al wel een 17-10 voorsprong genomen. De defensie oogt sterk – en heeft Indianapolis Colts quarterback Painter al drie keer onderschept. Een van deze onderscheppingen werd teruggelopen voor een 91 yard touchdown return.

Lees ook:Kansas Zwaar Getroffen
Lees ook:Wielen Van Wagen In ‘Frisco
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Singletary Verandert Weer Van Smith
Lees ook:Vick Niet Langer Zonder Pick

2 reacties op “Alex Smith Opnieuw Een Fiasco

  1. Wilco

    Al uren zit ik een matige wedstrijd te kijken om Tebow in actie te zien…..en daar is ie dan, first pass goed. Second pass kanonskogel in de handen van Willis en die laat hem vallen 4th down. +P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jonathan

    Ja, preseason, ja…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.