Kansas Deal Voor Cassel Corrupt

You said it.

You said it.

De hamvraag daags na de ruil van ex-Patriots quarterback Matt Cassel voor een Chiefs draft pick in de tweede ronde: “Waarom heeft New England niet meer ruilmateriaal gevraagd voor een spelverdeler, die voor 14 komma nog wat dollar op de balans stond?”. Er zijn twee stromingen in de NFL. Leest en huivert.

De positieve stroming beweert dat New England coach Belichick zijn protege Scott Pioli in het zadel wil helpen. Het kan niet kwaad om her en der wat vriendjes te hebben (Pioli is bijvoorbeeld de schoonzoon van Bill Parcells) en het succes van de general manager zou eindelijk de zaden van Belichick wijd verspreiden. Zoals ooit bijvoorbeeld Bill Walsh een delegatie aan assistants zag uitwaaien met het West Coast model. Belichick probeerde dit eerder met Mangini en Crennel, maar beide voormalige assistenten doen het vooralsnog niet al te best.

Een meer kritische stroming bewandelt een conspiracy theory. Wellicht dat Belichick namelijk nogal schappelijk voor Pioli was, omdat deze nogal wat blackmail materiaal heeft liggen. Iemand als Piolo zou wel eens volledig op de hoogte kunnen zijn van Spygate… en vrijgevig kunnen worden met informatie als deze deal niet van de grond zou zijn gekomen.

Vooralsnog blijft de werkelijke reden voor de vrijgevigheid onbekend. Wellicht dat beide teams toch gewoon inzagen dat Cassel een middelmatige quarterback is, waarbij een draft pick in de tweede ronde ter compensatie gewoon juist is. Ondanks dat de media daar moord en brand over schreeuwt.

Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald
Lees ook:$500.000 Dollar Boete voor Belicheat
Lees ook:Oud-Patriots Personeel Actief Op Spelersmarkt
Lees ook:It’s Official: Patriots verhuizen naar Kansas City
Lees ook:Coach Kust Gepassioneerd met Verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.