Quarterback als Ajacied in Feyenoord-kleren

Weinig respect voor de fans?

Weinig respect voor de fans?

Wat als Johan Cruijff zich zou kleden in een Feyenoord-shirtje? O, wacht… dat hij heeft hij gedaan. Dan wat als Christian Eriksen een PSV-tenue zou aantrekken? Genoeg stof voor haat-mails van fans. Het lijkt dus geen slimme actie van 49ers quarterback Colin Kaepernick om met een petje rond te lopen van de Miami Dolphins. Maar de jonge ballenwerper is zich van geen kwaad bewust.

Tijdens een feestje op de ‘4th of July’ liep Kaepernick niet alleen rond in zijn blote bast met een overdaad aan tatoeages, maar ook met een wit petje. Een wit petje van de Miami Dolphins. Waarschijnlijk mooi hip in combinatie met de witte boxershort-rand die  hij die dag droeg.

Terwijl de fans geïrriteerd hun onvrede uitte over de clubliefde van hun quarterback- toch eigenlijk wel het gezicht van de franchise-, laat het Kaerpnick koud. Hij is zelfs geïrriteerd. Hij postte een Instagram foto met onderschrift waarop hij zei ‘het petje te blijven dragen ondanks wat iedereen zegt. Iedereen moet zich vooral druk maken of hij zijn best doet voor zijn teamgenoten, maar het petje blijft op tot hij het 49ers terrein niet meer op mag.’ Om vervolgens nog een sneer mee te geven dat iedereen zich vooral erg moet vervelen om zich hier druk om te maken.

Wie is hier nu de ‘whiner’? De quarterback of de fans?

Lees ook:A Merry Christmas & A Happy New Year
Lees ook:Blog Brengt Waarheid Boven Over Rookie
Lees ook:Peyton Manning Dus Naar Broncos
Lees ook:Professionale Atleet Kan London Niet Aanwijzen
Lees ook:Laatste Overwinning Miami Dolphins: 10 December ’06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.