New Orleans Officieel Super Bowl Kandidaat

Mojo Jojo

Mojo Jojo

Of het nu horen wil of niet: de New Orleans Saints zijn de St Louis Rams van 1999. Ze hebben mojo en de Greatest Show On Turf. Tegen de beste verdediging van de National Football League wisten ze 48 punten op het scorebord te zetten. Quarterback Drew Brees leidde zijn mannen als een oude Franse veldgeneraal. Brees gooide 369 yards bij elkaar – en ook nog eens vier touchdowns.

De derde touchdown van Brees was de honderste van de spelverdeler in dienst van de Saints. Daar had de goede man slechts 53 wedstrijden voor nodig. Niet verwonderlijk dan ook dat ik vier weken geleden al een biljetje van 20 euro op Bourbon Street heb neergelegd om ze te voorspellen als Super Bowl winnaar. Destijds kreeg ik nog 25 keer mijn inzet ervoor terug. Toch een leuke bijverdienste.

Schrijnend was overigens het spel van New York Giants quarterback Eli Manning. Alsof hij terugkeerde naar de tijd voor zijn Super Bowl optreden. Timide, onzuiver, bangerig. Waren ze hem wellicht vergeten te vertellen dat tight end Jeremy Shockey zich niet echt in het blauw-wit zou omkleden? Hoe dan ook… de jongste Manning telg gooide maar 14 van de 31 ballen raak en moest de tweede helft aan backup David Carr laten.

Lees ook:Brees Weet Niets Van Z’n Kind
Lees ook:Carolina Kansloos Zonder Delhomme
Lees ook:Drew Brees Nu Ook Goed In Homeruns
Lees ook:Drew Brees Hitst Het Publiek Op
Lees ook:Speler Gooit Helm In Publiek

5 reacties op “New Orleans Officieel Super Bowl Kandidaat

  1. Robert

    Ik heb zitten kijken op Sky, zullen we deze game maar even vergeten dat het de beste Def van de NFL is?

    Het leek wel opzet zeg! Saints te gek maar de Giants mog van mij nog wel wat meer groeien!

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

    hierbij worden de NY GIANTS afgeserveerd als mogelijke SUPER BOWL kandidaat (niet als DIVISIE winnaar,want in een divisie met de eagels ruckskins en cowboys moeten ze we in staat worden geacht deze divisie te winnen)maar als ze een echt team facen is het dus niet zo’n goed team!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    beetje jammer dat de eagles van de raiders verliezen.

    iemand had toch trouwens 100 euro ingezet op deze wedstrijd? die lachte mij nog uit omdat ik iets over drew brees zei…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Thomas je had gelijk, had er 100 euro op gezet, dacht dat de defense van de giants een goede dag zou hebben niet dus! En Perry goede kans dat je 500 euro begin februari kan bijschrijven, want op dit moment zie ik niemand die de saints stoppen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Thomas

    ja ik snap jouw beredenering ook wel. normaal is de d-line van de giants ook wel erg goed. maar zo blijkt maar weer dat de nfl een echte quarterback league is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.