Piratenschip Buccaneers Gezonken

Het sterke preseason van de Detroit Lions lijkt te zijn overgeslagen naar het regular season. Zegt de blogger vol trots, terwijl hij zijn zakken vult met gokgeld. De formatie won zondagavond van Tampa. In Tampa. Terwijl iedereen in Hoofddorp nog steeds moeite heeft dat te geloven.

Vooral de aanval van de gang uit Motown sprak in de eerste drie kwarten tot de verbeelding. Matthew Stafford sloot het eerste kwart af met 265 yards passing en had daarvoor niet eens het playbook van voormalig offensive coordinator Mike Martz voor nodig.

Vooral de jonge onbezonnenheid van de Lions moet menigeen moed hebben gegeven. Dat kwam nergens meer tot uiting dan tijdens de go-ahead touchdown. De Lions namen met een 6-10 achterstand een gok op 4th-and-3. Dat was een 36-yard touchdown bombardement voor een moraal boaster.

De touchdown ging -hoe kan het ook anders- naar Calvin Johnson. Calvin Johnson liet in het derde kwart nog een keer van zich horen met een fantastische jump-ball in de endzone. Stafford had met zijn worp de schrik bij de Lions fanbase er wel goed in: de quarterback (op dat moment met 295 yards en 3 touchdowns) strompelde naar de zijlijn. Gelukkig bleken het niets meer dan beenkrampen.

Stafford speelde zijn eerste twee seizoenen in de NFL slechts sporadisch, vanwege een aantal schouderblessures.

Aan de andere kant van het spectrum moeten de Tampa Bay fans toch grif toegeven dat hun Super Bowl pretenties ietwat overtrokken waren. Quarterback Josh Freeman kon in de seizoenopener in het piratenschip ‘Raymond James’ geen potten breken, totdat de Detroit Lions in het vierde kwart opeens weer als de Detroit Lions van weleer gingen spelen.

Lees ook:Shaun Hill Komt Te Kort In Detroit
Lees ook:Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen
Lees ook:Lions Schrijven Geschiedenis
Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions
Lees ook:Admirals Aanstaande Zondag In Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.