Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen

Megatron

Megatron

Voor de tweede keer in twee weken tijd wisten de Detroit Lions een grote achterstand bij rust weg te werken. Tegenstander Dallas Cowboys legde de formatie in de eerste helft de wil op en liep uit naar een 27-3 voorsprong. Toen stond de verdediging van Motown op. Gevolg: er zijn nog twee teams ongeslagen dit seizoen. Beide teams spelen in de NFC North.

Van Green Bay werd de overwinning op Denver Broncos wel verwacht. Voor de Lions zag het er tot aan de theepauze niet al te best uit.  Maar met twee interceptions-for-touchdowns verkleinden de formatie in het derde kwart het gat.

Er kwam ook nog een derde interception, waardoor Dallas quarterback Tony Romo na zijn heldendaden de afgelopen twee weken (hij wist twee winstpartijen binnen te slepen, terwijl hij met gebroken ribben speelde) weer tot schlemiel werd gebombardeerd. De derde pick van de Dallas quarterback gaf ook het momentum aan de offense van Detroit. Quarterback Matthew Stafford vond keer op keer weer de connectie met zijn superreceiver Calvin Johnson.

Het was de vierde keer op rij dat Megatron twee touchdowns in een wedstrijd uit de lucht wist te plukken. Een unicum. Vooral de eerste sprongbal waar CJ voor in stelling werd gebracht, bracht bewonderaars op de banken. Johnson plukte de bal tussen drie nietige cornerbacks uit de lucht voor zes punten.

Hiermee gaf de receiver ook een lange neus aan Cowboys defensive coordinator Rob Ryan, die voorafgaand aan het duel nog had gezegd dat Calvin Johnson “niet zo goed is als sommige Dallas receivers”. Het zijn woorden die nog lang als zuur op de maag zullen liggen bij de tweelingbroer van Rex.

Eén reactie op “Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen

1. Marc Tjon

Ik heb alleen het eerste kwart van de Packers vs. Broncos gezien. Viel me wel op dat de offense van Denver vrij aardig die van GB kon bijhouden. Ook de Broncos D deed z’n werk. Eigenlijk door twee fouten (INT van Orton en niet goed opletten bij kick-off) killen ze elke kans op een goed resultaat. En Magatron…nuff said.