Tom Brady Als Nachtkaars Uit?

Nachtkaars

Nachtkaars

Of Tom Brady de legendarische quarterback Joe Montana achterna gaat als een van de meeste coole game managers van het postseason, hangt voor een groot deel af van Super Bowl XLVI.

Sinds sinds laatste Super Bowl XLII lijkt Tom Brady namelijk koudwatervrees te hebben, aangaande het naseizoen. Drie van zijn laatste vijf playoff wedstrijden gingen verloren. Ook was zijn prestatie twee weken geleden, ondanks de winst tegen de Baltimore Ravens, niet om over naar huis te schrijven. Brady gooide toen vier onderscheppingen. Er werden er weliswaar twee teruggefloten vanwege penalties, maar toch had de wedstrijd een wrange nasmaak.

“I sucked,” zei Tom Brady in het post-game interview. En daarbij laat hij duidelijk merken dat hij pissig was, omdat hij voor het eerst in tien jaar geen touchdown pass in een playoff wedstrijd gooide.

Sinds de Helmet Catch is Brady 4-3 in playoff wedstrijden. Daarbij gooide hij 16 touchdowns en 10 onderscheppingen. Dat lijken fraaie nummers, totdat je in rekening neemt dat zes van die touchdowns in 1 wedstrijd kwamen tegen de Denver Broncos, nu drie weken geleden.

Een goede wedstrijd tegen de Giants kan de status van Brady als game-manager aanzienlijk verbeteren, alhoewel ook de tegenstander bloedt ruikt. De voltallige defensive line van de Giants is Brady al aardig aan het inprenten dat hij in Super Bowl XLVI tegen de vlakte gaat. “He can be rattled,” lijkt het geloof aan New Yorkse zijde.

Lees ook:Tijdperk Tom Brady Ten Einde?
Lees ook:Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar
Lees ook:Pijnlijk Vierde Verlies Op Rij Pittsburgh
Lees ook:Speler Gooit Helm In Publiek
Lees ook:New Orleans Officieel Super Bowl Kandidaat

2 reacties op “Tom Brady Als Nachtkaars Uit?

  1. FREDmirals

    Brady maakt zich erug geliefd in boston(sucks) om met een YANKEES CAP te gaan lopen,of is hij erachter gekomen dat het in New york is JETS/METS en GIANTS/YANKEES?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.