NFL zwijmelt zich een ongeluk met de Engelsen

Van de discus-ring naar de Gridiron... omdat je Engels bent...

Van de discus-ring naar de Gridiron… omdat je Engels bent…

Er is sprake van een onvervalste romance tussen de VS en de UK in de NFL. Waar commissioner Goodell niet uitgesproken raakt over wedstrijdjes spelen in Londen, staan drie onbewezen Engelse footballers in het middelpunt van de belangstelling in Californië. De UK-PR-machine lijkt op stoom te komen.

Menelik Watson werd dit jaar in de tweede ronde van de draft gekozen door de Oakland Raiders. De tweede spelers uit Engeland die in de ‘Black Hole’ terecht komt. De right tackle volgt namelijk in de voetsporen van Jack Crawford. Een speler die dusdanig weinig impact maakt tussen de lijnen, dat zijn voornaamste succes volgens de PR-mensen toch echt is dat hij in Londen het klasgenootje was van Daniel Radcliffe… inderdaad beter bekend als Harry Potter.

Aan de andere kant van de baai bij de San Franscisco 49ers loopt Lawrence Okoye rond. Een discuswerper die nog op de Olympische Spelen meedeed, maar nu hoopt zijn spierbundels te gelde te kunnen maken in de NFL.

En zo zwijmelt de NFL lekker verder in de komkommertijd tot trainingskamp echt begint over zes weken… Lekker keuvelen over thee en biscuitjes. Een mismatch made in heaven die iets te opvallend door de keel wordt gedrukt.

Lees ook:London Jaguars nog kwestie van tijd
Lees ook:Admirals Fan Loopt Voor Doodzieke Kinderen
Lees ook:Jaguars zetten Londen in wachtkamer
Lees ook:Broncos’ Kicker Betrokken Bij Jihad
Lees ook:Commissioner Goodell Niet Bij Fan Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.